Sabriye de elendi etti 5 kişi kaldı@EFE UYSAL ne oldu kim elendi![]()
Şimdi 1 kişi daha elenecek 2 gün sonra sonra Kıbrıs
Şimdimi elenecek kapatmıyyaım ozaman kanalıSabriye de elendi etti 5 kişi kaldı
Şimdi 1 kişi daha elenecek 2 gün sonra sonra Kıbrıs![]()
Bendeki toplu SMS'te Adem birinci değil. Bakayım Serhat mı önde Adem mi diye [emoji4] (silmiştim umarım bir yerlere not etmişim)Adem heryerde 1.![]()
Yok 2 gün sonra bir kişi daha elenecek sonra zaten Kıbrıs finalleriŞimdimi elenecek kapatmıyyaım ozaman kanalı![]()
aa tamam ozaman kapatıyorum acunun reytingine faydam olmasınYok 2 gün sonra bir kişi daha elenecek sonra zaten Kıbrıs finalleri![]()
Kibris'a 5 kisi gitmeyecekler miSabriye de elendi etti 5 kişi kaldı
Şimdi 1 kişi daha elenecek 2 gün sonra sonra Kıbrıs![]()
Yok 4 kişiKibris'a 5 kisi gitmeyecekler mi![]()
İlhan fanlarının kaynağıdır oBendeki toplu SMS'te Adem birinci değil. Bakayım Serhat mı önde Adem mi diye [emoji4] (silmiştim umarım bir yerlere not etmişim)
Aynen yine 1 kişi finale kalacak galiba oyunla direkOyun oynanacak mi yine elemeden önce![]()
Serhat kazanamazsa elenir ama kazanirsa Adem,İlhan,Ogeday potasi mi oluyorAynen yine 1 kişi finale kalacak galiba oyunla direk![]()
Aynen öyle efsane olur ve Ogeday giderSerhat kazanamazsa elenir ama kazanirsa Adem,İlhan,Ogeday potasi mi oluyor![]()
Söyledikleri bu güne kadar hep tut [emoji4] diğer kaynakların hepsinde Sabriye Serhat'tan iyiydi. Neyse bekleyip göreceğiz.Yok 4 kişi
İlhan fanlarının kaynağıdır o![]()
Ademe göre parkur ve oyun benceSöyledikleri bu güne kadar hep tut [emoji4] diğer kaynakların hepsinde Sabriye Serhat'tan iyiydi. Neyse bekleyip göreceğiz.
Yarın ki oyun hız olarak Serhat'a bakıyor, atış olarak da İlhan'a bakıyor.
İyi olur aslinda Ogeday finale kalmasinAynen öyle efsane olur ve Ogeday gider![]()
Adem sayesinde geldi buralara kadar, az daha final de görecekti