Survivor 2017 - 122. Bölüm Yorumları - Adaya Kim Veda Edecek?

Yok artık Damla denen kızın çok az fanı vardı tt yapmıştık eleme günü 250 bin tweet attık Semih için Damlacılar 25 bin yapmıştı anca ve herkes Semihe attığı oyu paylaşmıştı kumpas yapıldı.

Ne bilim oyu çok azdı ondan dedim ben acunun işlerine akıl sır ermiyor zaten

Yalnız Damlaya laf söyletmem :D Kız hem çok güzeldi, hem performansı iyiydi hem de karakteri ki daha ilk haftası Survivorun SMSte ikinci olmuştu yani orada 4 ay gibi zaman kaldılar sevenleri katlanarak çoğaldı yani sosyal medya tabii ki küçümsenecek güç değil önemli bir güç ama ekran başındaki kitle atıyorum 5M ise sosyal medyadaki 250B tweet nedir ki

Yalnız Damlaya laf söyletmem :D Kız hem çok güzeldi, hem performansı iyiydi hem de karakteri ki daha ilk haftası Survivorun SMSte ikinci olmuştu yani orada 4 ay gibi zaman kaldılar sevenleri katlanarak çoğaldı yani sosyal medya tabii ki küçümsenecek güç değil önemli bir güç ama ekran başındaki kitle atıyorum 5M ise sosyal medyadaki 250B tweet nedir ki

Damlanın performansı çok güzeldi ya ona laf edilmez zaten:D

Nagehan'ı kim seviyordu ki karşısına eleseydi diyorsun? 😱 Herkes sinir oluyordu kadına. :D
Performansı çok iyiydi Damladanda iyiydi :A:A
Ben çok gıcık oluyordum Semihe :Dhalada gıcığım ya
Şuan yorumcu Panoramada ve sevmeyenler adamı şimdi sevmeye başladı :A:A:Z
Sosyal medyada gördüğüm atılan her oyunun 3te2si Semihindi :A Aynı şey Ademe olmasında :A

Damlanın performansı çok güzeldi ya ona laf edilmez zaten:D
Yani değil mi :D Çoğu oyununu Nagihana karşı oynadı ama ona rağmen %45 civarıydı en son bence gayet başarılı

Sosyal medyada gördüğüm atılan her oyunun 3te2si Semihindi :A Aynı şey Ademe olmasında :A
Valla Semihe çok oy atıldı tamam ama dediğim gibi herşey sosyal medyaya bağlı değil mesela benim çevremde nerdeyse herkes Damlayı beğeniyodu

:DPanoramada bende bir çok kez izledim Semihi yorumlaması güzeldi tabii ama ben sevenlerden olmadım ya:F