Şampiyonluğa son 1 hafta![]()
Halk Acuna tokadı vuracakevet Ademm inşallah şampiyon olacakkk
Geçen sene Semihe yaptığını bu sene yaptırmayacağızevett beter olsun oo
Geçen sene Semihe yaptığını bu sene yaptırmayacağız![]()
Yok artık Damla denen kızın çok az fanı vardı tt yapmıştık eleme günü 250 bin tweet attık Semih için Damlacılar 25 bin yapmıştı anca ve herkes Semihe attığı oyu paylaşmıştı kumpas yapıldı.Ayy semihh o kadar fanı yokmuş demek ki efe
Yok artık Damla denen kızın çok az fanı vardı tt yapmıştık eleme günü 250 bin tweet attık Semih için Damlacılar 25 bin yapmıştı anca ve herkes Semihe attığı oyu paylaşmıştı kumpas yapıldı.
Herkesi teker teker eleyen adam Damlayımı eleyemedi?Ne bilim oyu çok azdı ondan dedim ben acunun işlerine akıl sır ermiyor zaten
Anlamadım tam olarak [emoji4]Adem dokunulmaz olacak inş
Amerika ödül bireyselde oynanıcak dimi abi![]()
Semih herkeste antipatik izlenim bıraktı, iyice herkes gıcık olmaya başlamıştı. Gönüllüler de Damla'ya yüklendi, gayet normal.Herkesi teker teker eleyen adam Damlayımı eleyemedi?![]()
Herkesi teker teker eleyen adam Damlayımı eleyemedi?![]()
Amerika ödülü nasıl oynanıcak abiAnlamadım tam olarak [emoji4]
Nagihana elenseydi sıkıntı olmazdı Damlaya karşı eledi Acun. İnşallah bu sene de böyle birşey yaşamayız.ssSemih herkeste antipatik izlenim bıraktı, iyice herkes gıcık olmaya başlamıştı. Gönüllüler de Damla'ya yüklendi, gayet normal.![]()
Semih herkeste antipatik izlenim bıraktı, iyice herkes gıcık olmaya başlamıştı. Gönüllüler de Damla'ya yüklendi, gayet normal.![]()
Nagehan'ı kim seviyordu ki karşısına eleseydi diyorsun? 😱 Herkes sinir oluyordu kadına.Amerika ödülü nasıl oynanıcak abi
Nagihana elenseydi sıkıntı olmazdı Damlaya karşı eledi Acun. İnşallah bu sene de böyle birşey yaşamayız.ss
Yalnız Damlaya laf söyletmemKız hem çok güzeldi, hem performansı iyiydi hem de karakteri ki daha ilk haftası Survivorun SMSte ikinci olmuştu yani orada 4 ay gibi zaman kaldılar sevenleri katlanarak çoğaldı yani sosyal medya tabii ki küçümsenecek güç değil önemli bir güç ama ekran başındaki kitle atıyorum 5M ise sosyal medyadaki 250B tweet nedir ki
Performansı çok iyiydi Damladanda iyiydiNagehan'ı kim seviyordu ki karşısına eleseydi diyorsun? 😱 Herkes sinir oluyordu kadına.![]()
Şuan yorumcu Panoramada ve sevmeyenler adamı şimdi sevmeye başladıBen çok gıcık oluyordum Semihehalada gıcığım ya
Sosyal medyada gördüğüm atılan her oyunun 3te2si SemihindiYalnız Damlaya laf söyletmemKız hem çok güzeldi, hem performansı iyiydi hem de karakteri ki daha ilk haftası Survivorun SMSte ikinci olmuştu yani orada 4 ay gibi zaman kaldılar sevenleri katlanarak çoğaldı yani sosyal medya tabii ki küçümsenecek güç değil önemli bir güç ama ekran başındaki kitle atıyorum 5M ise sosyal medyadaki 250B tweet nedir ki
Yani değil miDamlanın performansı çok güzeldi ya ona laf edilmez zaten![]()
Valla Semihe çok oy atıldı tamam ama dediğim gibi herşey sosyal medyaya bağlı değil mesela benim çevremde nerdeyse herkes Damlayı beğeniyoduPerformansı çok iyiydi Damladanda iyiydi
Şuan yorumcu Panoramada ve sevmeyenler adamı şimdi sevmeye başladı
Sosyal medyada gördüğüm atılan her oyunun 3te2si SemihindiAynı şey Ademe olmasında
![]()
Performansı çok iyiydi Damladanda iyiydi
Şuan yorumcu Panoramada ve sevmeyenler adamı şimdi sevmeye başladı
Sosyal medyada gördüğüm atılan her oyunun 3te2si SemihindiAynı şey Ademe olmasında
![]()