Survivor 2017 - 122. Bölüm Yorumları - Adaya Kim Veda Edecek?

Ayy semihh o kadar fanı yokmuş demek ki efe
Yok artık Damla denen kızın çok az fanı vardı tt yapmıştık eleme günü 250 bin tweet attık Semih için Damlacılar 25 bin yapmıştı anca ve herkes Semihe attığı oyu paylaşmıştı kumpas yapıldı.

Ne bilim oyu çok azdı ondan dedim ben acunun işlerine akıl sır ermiyor zaten

Herkesi teker teker eleyen adam Damlayımı eleyemedi?

🙂Birşey diyimmi sana Efe ben acunun bu sms işlerine pek inanamıyorum mesela geçende Volkan elenir diye kesin gözüyle bakılırken elenmemişti herkes biliyordun onun fanının olmadığını

Amerika ödülü nasıl oynanıcak abi

Nagihana elenseydi sıkıntı olmazdı Damlaya karşı eledi Acun. İnşallah bu sene de böyle birşey yaşamayız.ss
Nagehan'ı kim seviyordu ki karşısına eleseydi diyorsun? 😱 Herkes sinir oluyordu kadına.

Yalnız Damlaya laf söyletmem
Kız hem çok güzeldi, hem performansı iyiydi hem de karakteri ki daha ilk haftası Survivorun SMSte ikinci olmuştu yani orada 4 ay gibi zaman kaldılar sevenleri katlanarak çoğaldı yani sosyal medya tabii ki küçümsenecek güç değil önemli bir güç ama ekran başındaki kitle atıyorum 5M ise sosyal medyadaki 250B tweet nedir ki

Damlanın performansı çok güzeldi ya ona laf edilmez zaten

Nagehan'ı kim seviyordu ki karşısına eleseydi diyorsun? 😱 Herkes sinir oluyordu kadına.
Performansı çok iyiydi Damladanda iyiydi

Ben çok gıcık oluyordum Semihe
halada gıcığım ya
Şuan yorumcu Panoramada ve sevmeyenler adamı şimdi sevmeye başladı

Sosyal medyada gördüğüm atılan her oyunun 3te2si Semihindi
Aynı şey Ademe olmasında

Damlanın performansı çok güzeldi ya ona laf edilmez zaten
Yani değil mi
Çoğu oyununu Nagihana karşı oynadı ama ona rağmen %45 civarıydı en son bence gayet başarılı

Aynı şey Ademe olmasında
Valla Semihe çok oy atıldı tamam ama dediğim gibi herşey sosyal medyaya bağlı değil mesela benim çevremde nerdeyse herkes Damlayı beğeniyodu

Aynı şey Ademe olmasında

Panoramada bende bir çok kez izledim Semihi yorumlaması güzeldi tabii ama ben sevenlerden olmadım ya