onlarmi aldigönüllüler dokunulmazlığı aldı![]()
@Bully nin konusuna daldim unuttum yarismayi.
Kaan herseyden önemli oldugu icin maci survivoru tv yi unuttum
onlarmi aldigönüllüler dokunulmazlığı aldı![]()
onlarmi aldi
Kaan herseyden önemli oldugu icin maci survivoru tv yi unuttum![]()
Ben de kendimi çok önemsediğim için unuttum burayıonlarmi aldi
Kaan herseyden önemli oldugu icin maci survivoru tv yi unuttum![]()
bizdede simdi tvde var son oyunevet cnm gönüllüler dokunulmazlığı aldı
Ben de kendimi çok önemsediğim için unuttum burayı
Kaybettik maalesef, bakalım konseyde neler olacak. ss
İlhan Mansız, final oyununda şans tanımıyor Sedat'a, Sedat'ı pek sevmem aslında ama onun da hakkı bence oynamak![]()
Hızlı bir yarışmacı aslında, beklediğimden iyi yani. Sembolü de aldı, bakalım konseyde neler olacakKatılıyorum ablacımm İlhan mansız sedata daha çok şans vermeli bu oyun başta oynadı
biraz sedat ama az daha olmalı oyunlarda
Ilhanmi aldi sembolu ?Hızlı bir yarışmacı aslında, beklediğimden iyi yani. Sembolü de aldı, bakalım konseyde neler olacak![]()
Hızlı bir yarışmacı aslında, beklediğimden iyi yani. Sembolü de aldı, bakalım konseyde neler olacak![]()
Ilhanmi aldi sembolu ?
Sedat aldıBireysel dokunulmaz kim aldı.![]()
iyiymisSedat aldı![]()
Niyeiyiymisonun uzun sure kalmasini isterim Survivorda
bunlar programdayken para aliyorlar, Sedatta fedakar bir baba ve ben onun evlatlari icin burda bir sure daha kalmasini isterim.
Evet evlatlarını çok seviyor belli. Ama Survivor'da yanlış tanıtıyor sanırım kendini, hep kavgaların içinde oluyor.bunlar programdayken para aliyorlar, Sedatta fedakar bir baba ve ben onun evlatlari icin burda bir sure daha kalmasini isterim.
Sedat da Adem'i söylediğine göre Denisa gider artıksabriye çıkacak galiba bayağı ismi çıktı
Sedat da Adem'i söylediğine göre Denisa gider artık![]()
Sedat da Adem'i söylediğine göre Denisa gider artık![]()
engelli bir oğlu var, yillar önce izlemistim onun için vazgecmisti birşeylerden. Acunun bu şansi vermesi iyi. Aklı muhakkak evladinda kaliyordur ama işte bazilari mecbiriyetten gidiyor orayaEvet evlatlarını çok seviyor belli. Ama Survivor'da yanlış tanıtıyor sanırım kendini, hep kavgaların içinde oluyor.
Performansı iyi bence, birleşmeyi görür muhakkak.