Survivor 2017 - 12.Bölüm Yorumları

Oha Erdi, bu kadar da taklit etme artık Semih'i :F

Adem gitmez, Erdide gitmez. Denisa geçen haftaki oylamada 2.olmuş belki bir sürpriz yaparda Sabriyeyi geçer.

Adem ve Ogedayı tutuyorum.
Sabriye Denisa'dan daha çok hak ediyor, o kalmalı.

Sedat o konuşmasıyla hem daha çok puan kaybetti, hem de Adem'i daha da yüceltti halkın gözünde. Adem'i ben de seviyorum yani bir yanlışını görmedim henüz, performansını da biraz daha arttırırsa Kıbrıs'ı görebilir :)

@Bully Berna niye potaya girmedi ?
Adem dışında kimse yazmadı kızı, herkesle iyi geçiniyor demek ki :D Ama 1-2 haftaya gider o da yani, kaçarı yok :)

Sedat o konuşmasıyla hem daha çok puan kaybetti, hem de Adem'i daha da yüceltti halkın gözünde. Adem'i ben de seviyorum yani bir yanlışını görmedim henüz, performansını da biraz daha arttırırsa Kıbrıs'ı görebilir :)

Sabriye kendini ifade etmekte çok zorlanıyor, Denisayı pek sevmiyorum ama Sabriyeden daha iyi bence.

Adem dışında kimse yazmadı kızı, herkesle iyi geçiniyor demek ki :D Ama 1-2 haftaya gider o da yani, kaçarı yok :)
Gerçi performansa göre oylayan az. Yoksa Adem niye potada olsun 😉

Sabriye çok içten konuştu.:(

O değilde eleme bu gece mi.😱
Salı günüdür :)

Gerçi performansa göre oylayan az. Yoksa Adem niye potada olsun 😉

Salı günüdür :)
Şahika da zayıf mesela, ama etliye sütlüye karışmadığı için yazılmıyor :)

Sabriye elenmez umarım, performansı çok iyi sayılmaz ama Berna ve Şahika'dan iyi en azından :)

Yarım saat devam edecek sonuçları alacağız dedi.:D
izlemiyorum bilmiyorum :A sms belli değilki :)

Şahika da zayıf mesela, ama etliye sütlüye karışmadığı için yazılmıyor :)

Sabriye elenmez umarım, performansı çok iyi sayılmaz ama Berna ve Şahika'dan iyi en azından :)
Daha yarışma başlamadan @EFE UYSAL ile @sürgünüm Şahika hakkında konusuyordu ve baskalarıda kızı şampiyon ilan etmişlerdi :A ben ozaman demiştim dur hele bi performans görelim diye ve gördük :A

izlemiyorum bilmiyorum :A sms belli değilki :)

Neyse yaa bence de bu akşam değildir Acun oylama yayından yarım saat sonra kapanıyor oy vermeyin onu kast etti bence.:D

Adem 1. Olsunda bi kitlesini görelim.:Z Sedat çok yanlış yaptı. Sedat Serhat Furkan ekibine karşı Adem adamlığı ile kazanacak.:Z

Neyse yaa bence de bu akşam değildir Acun oylama yayından yarım saat sonra kapanıyor oy vermeyin onu kast etti bence.:D

Adem 1. Olsunda bi kitlesini görelim.:Z Sedat çok yanlış yaptı. Sedat Serhat Furkan ekibine karşı Adem adamlığı ile kazanacak.:Z
yanlış anladığın bir konuyla bizi niye meşgul ediyorsun :A

Ya Serhat çok fazla egolu biri ünlüleri oldukça karıştırır

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
176,177
Üyeler
8,557
Son Üye
bluedeeb