Oha Erdi, bu kadar da taklit etme artık Semih'i![]()
@Bully Berna niye potaya girmedi ?
Sabriye Denisa'dan daha çok hak ediyor, o kalmalı.Adem gitmez, Erdide gitmez. Denisa geçen haftaki oylamada 2.olmuş belki bir sürpriz yaparda Sabriyeyi geçer.
Adem ve Ogedayı tutuyorum.
Adem dışında kimse yazmadı kızı, herkesle iyi geçiniyor demek ki@Bully Berna niye potaya girmedi ?
Sabriye Denisa'dan daha çok hak ediyor, o kalmalı.
Sedat o konuşmasıyla hem daha çok puan kaybetti, hem de Adem'i daha da yüceltti halkın gözünde. Adem'i ben de seviyorum yani bir yanlışını görmedim henüz, performansını da biraz daha arttırırsa Kıbrıs'ı görebilir![]()
Gerçi performansa göre oylayan az. Yoksa Adem niye potada olsun 😉Sabriye Denisa'dan daha çok hak ediyor, o kalmalı.
Sedat o konuşmasıyla hem daha çok puan kaybetti, hem de Adem'i daha da yüceltti halkın gözünde. Adem'i ben de seviyorum yani bir yanlışını görmedim henüz, performansını da biraz daha arttırırsa Kıbrıs'ı görebilir
Adem dışında kimse yazmadı kızı, herkesle iyi geçiniyor demek kiAma 1-2 haftaya gider o da yani, kaçarı yok
![]()
Salı günüdürSabriye çok içten konuştu.
O değilde eleme bu gece mi.😱
Gerçi performansa göre oylayan az. Yoksa Adem niye potada olsun 😉
Salı günüdür![]()
Şahika da zayıf mesela, ama etliye sütlüye karışmadığı için yazılmıyorGerçi performansa göre oylayan az. Yoksa Adem niye potada olsun 😉
Salı günüdür![]()
izlemiyorum bilmiyorumYarım saat devam edecek sonuçları alacağız dedi.![]()
Daha yarışma başlamadan @EFE UYSAL ile @sürgünüm Şahika hakkında konusuyordu ve baskalarıda kızı şampiyon ilan etmişlerdiŞahika da zayıf mesela, ama etliye sütlüye karışmadığı için yazılmıyor
Sabriye elenmez umarım, performansı çok iyi sayılmaz ama Berna ve Şahika'dan iyi en azından![]()
izlemiyorum bilmiyorumsms belli değilki
![]()
yanlış anladığın bir konuyla bizi niye meşgul ediyorsunNeyse yaa bence de bu akşam değildir Acun oylama yayından yarım saat sonra kapanıyor oy vermeyin onu kast etti bence.
Adem 1. Olsunda bi kitlesini görelim.Sedat çok yanlış yaptı. Sedat Serhat Furkan ekibine karşı Adem adamlığı ile kazanacak.
![]()
yanlış anladığın bir konuyla bizi niye meşgul ediyorsun![]()