Anıl yanılttı beni
İlhan yavaştı sanırım hastalığının etkisi var hala.
Anıl yanılttı beni
Sema bitirir canım, Berna dışında ona rakip olabilecek kimse yok gönüllülerde
hiç belli olmuyor bu işler. az önce gördünSema bitirir canım, Berna dışında ona rakip olabilecek kimse yok gönüllülerde![]()
Tuğçe puzzle'ı becerebilse yanılacaktım yineBernayı izlemeyeli saç rengi değişmiş
hiç belli olmuyor bu işler. az önce gördün![]()
umarım yarında yenilirlerTuğçe puzzle'ı becerebilse yanılacaktım yine
Neyse dokunulmazlığı aldık, gönüllüler yesinler bakalım konseyde birbirlerini![]()
Aynen kazandıkları halde kavga ediyorlar@Bully ne bu ünlülerin hali? ilkkez ada hayatına bakıyomda bunlar kazanmışlar neyin derdindeler![]()
artık kapatacaktım bireysel dokunulmazlık başladı. onada bakayım bariAynen kazandıkları halde kavga ediyorlar
Ünlülerin durum iyi değil ya çok fikir ayrılıkları, gruplaşma falan var![]()
Volkan kazandı, zaten ya Volkan ya Ögeday kazanıyorartık kapatacaktım bireysel dokunulmazlık başladı. onada bakayım bari
Benim Esermi olduVolkan kazandı, zaten ya Volkan ya Ögeday kazanıyor
Senin Eser Erdilerin yanında, ben onu kulis yapmayan kişiliğiyle sevmiştim, bakalım konseyde napacak![]()
İsveç'ten bir bağınız var sonuçtaBenim Esermi oldu
Erdiye yaklaşsın bakalım.
Furkan ne alemde ?
kapattim bilgisayarı.İsveç'ten bir bağınız var sonuçtaŞimdi ben kafama göre yazarım Erdi ile hareket etmem dedi
Furkan, Serhat abisinden etkileniyor biraz sankiSerhat'tan biraz sıyrılması gerektiğini düşünüyorum o zaman son 4 şansı olur. Ama takım için sonuna kadar savaşıyor, en çok hırs yapanlardan.
Ünlüler hala kavga ediyor yok böyle bir şey![]()
Erdinin sayesinde Survivora gelebildi. yaninda olsun bir zahmet@eskici senin Berna yazık ediyor kendine, Erdi'nin yanında yer aldığı sürece şampiyon falan olamaz
Denisa ile kavgalıydı, Erdi Yiğit'in gitmesini istiyor diye hep birlikte onu yazdılar. Eser'in kimi yazdığını merak ediyorum cidden, göstermediler. ss
Açar mısın biraz dediğini, Göz6 izlemediğim için bilmiyorumErdinin sayesinde Survivora gelebildi. yaninda olsun bir zahmet![]()
Açayım hemen.Açar mısın biraz dediğini, Göz6 izlemediğim için bilmiyorum
Kendi kaybeder, Erdi'nin kuklası olarak anılıyor şu an, şampiyonluk şansını yok ediyor![]()
Berna'ya bak sen hele, şirin görünümün altında bir sinsilik yatıyormuş meğerAçayım hemen.
Berna yalancı fesat ve kavgacı bir tiptikarşı gruptada çok güclü bir kız vardı ve o kızda Erdiye rakip kişilerle aynı fikirde olduğu için Erdi Bernaya destek çıktı ve Erdininde fanları sayesinde Berna birinci oldu.
bide Berna o evde kalabilmek için Zeyd diye biriyle aşk yaşadı![]()
Ecem di ve bir çok spor dalıyla uğrasıyor. genelde hep birinci olurdu ama işte çakma Semih olan Erdi hem Bulutun hem Ecemin başını yediBerna'ya bak sen hele, şirin görünümün altında bir sinsilik yatıyormuş meğerBulut, Ramazan falan duymuştum onlar da iyiymiş sanırım, ama diğer kızı bilmiyorum.