Survivor 2017 11. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eskici
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Bully ne bu ünlülerin hali? ilkkez ada hayatına bakıyomda bunlar kazanmışlar neyin derdindeler :A

Volkan kazandı, zaten ya Volkan ya Ögeday kazanıyor :D

Senin Eser Erdilerin yanında, ben onu kulis yapmayan kişiliğiyle sevmiştim, bakalım konseyde napacak :A
Benim Esermi oldu :D
Erdiye yaklaşsın bakalım.
Furkan ne alemde ?

Benim Esermi oldu :D
Erdiye yaklaşsın bakalım.
Furkan ne alemde ?
İsveç'ten bir bağınız var sonuçta :A Şimdi ben kafama göre yazarım Erdi ile hareket etmem dedi :A

Furkan, Serhat abisinden etkileniyor biraz sanki :D Serhat'tan biraz sıyrılması gerektiğini düşünüyorum o zaman son 4 şansı olur. Ama takım için sonuna kadar savaşıyor, en çok hırs yapanlardan.

Ünlüler hala kavga ediyor yok böyle bir şey :F

İsveç'ten bir bağınız var sonuçta :A Şimdi ben kafama göre yazarım Erdi ile hareket etmem dedi :A

Furkan, Serhat abisinden etkileniyor biraz sanki :D Serhat'tan biraz sıyrılması gerektiğini düşünüyorum o zaman son 4 şansı olur. Ama takım için sonuna kadar savaşıyor, en çok hırs yapanlardan.

Ünlüler hala kavga ediyor yok böyle bir şey :F
kapattim bilgisayarı.
yesinler bakalım birbirlerini :D
Eserle bağımız Kismetse olur programindanda var :A
Serhat finalde harikaydi.
bugun tv8 de tartismalarini izledim. kolay kolay elenmez :A

@eskici senin Berna yazık ediyor kendine, Erdi'nin yanında yer aldığı sürece şampiyon falan olamaz :A

Denisa ile kavgalıydı, Erdi Yiğit'in gitmesini istiyor diye hep birlikte onu yazdılar. Eser'in kimi yazdığını merak ediyorum cidden, göstermediler. ss

@eskici senin Berna yazık ediyor kendine, Erdi'nin yanında yer aldığı sürece şampiyon falan olamaz :A

Denisa ile kavgalıydı, Erdi Yiğit'in gitmesini istiyor diye hep birlikte onu yazdılar. Eser'in kimi yazdığını merak ediyorum cidden, göstermediler. ss
Erdinin sayesinde Survivora gelebildi. yaninda olsun bir zahmet :D

Açar mısın biraz dediğini, Göz6 izlemediğim için bilmiyorum :D

Kendi kaybeder, Erdi'nin kuklası olarak anılıyor şu an, şampiyonluk şansını yok ediyor :A
Açayım hemen.
Berna yalancı fesat ve kavgacı bir tipti :A karşı gruptada çok güclü bir kız vardı ve o kızda Erdiye rakip kişilerle aynı fikirde olduğu için Erdi Bernaya destek çıktı ve Erdininde fanları sayesinde Berna birinci oldu.
bide Berna o evde kalabilmek için Zeyd diye biriyle aşk yaşadı :A

Açayım hemen.
Berna yalancı fesat ve kavgacı bir tipti :A karşı gruptada çok güclü bir kız vardı ve o kızda Erdiye rakip kişilerle aynı fikirde olduğu için Erdi Bernaya destek çıktı ve Erdininde fanları sayesinde Berna birinci oldu.
bide Berna o evde kalabilmek için Zeyd diye biriyle aşk yaşadı :A
Berna'ya bak sen hele, şirin görünümün altında bir sinsilik yatıyormuş meğer :A Bulut, Ramazan falan duymuştum onlar da iyiymiş sanırım, ama diğer kızı bilmiyorum.

Berna'ya bak sen hele, şirin görünümün altında bir sinsilik yatıyormuş meğer :A Bulut, Ramazan falan duymuştum onlar da iyiymiş sanırım, ama diğer kızı bilmiyorum.
Ecem di ve bir çok spor dalıyla uğrasıyor. genelde hep birinci olurdu ama işte çakma Semih olan Erdi hem Bulutun hem Ecemin başını yedi