Orda doğmuş Ağrıda büyümüş reis
Berna Elifi geçmiştir SMSte![]()
Orda doğmuş Ağrıda büyümüş reis
Berna Elifi geçmiştir SMSte![]()
Kıza üzülürüm be elenirse ama bir türlü kendine gelemedi.ssGeçmiştir ama Berna şimdi diyelim Ogeday, İlhan ve Adem'le potaya girdi, o zaman elenir gider![]()
Yeni avatarım nasıl olmuş ablaKöydemi büyümüş ya bak bunu bilmiyordum gerçi ailesindne belliydi köy çocuğu olduğu@Bully aha sende benim bildirimime bakmıyon ama
![]()
Yeni avatarım nasıl olmuş abla![]()
Nerde olcak Dominikte
Nerde olcak Dominikte![]()
2 hafta sonra son eleme olur dimi @Bully son hafta 2kişi elenicek galibaonu sormadım bee önümüzdeki haftamı son eleme onu soruyorum
Öyle valla, bir Survivor sezonu daha su gibi akıp geçti
Dolu dolu bir 20 gün bekliyor bizi, tadını çıkarmak lazım![]()
Ağrıda büyümüş demek ne güzel Ağrıda büyümüş ağrı benim özel birşehirdir babamın ilk öğretmenlik yaptığı yerdir babamı çok severler hala arayıp konuşurlar babamla
yarisma esnasinda gelmeye çalışırım. 2 gündür özellikle gündüz enerjim çok düşük ama zorlayacam kendimiKıza üzülürüm be elenirse ama bir türlü kendine gelemedi.ss
yarisma esnasinda gelmeye çalışırım. 2 gündür özellikle gündüz enerjim çok düşük ama zorlayacam kendimiUmarım güzel bir parkurdur
![]()
Parkuryarisma esnasinda gelmeye çalışırım. 2 gündür özellikle gündüz enerjim çok düşük ama zorlayacam kendimiUmarım güzel bir parkurdur
![]()
sen gelene kadar yarisma bitiyor ve ben iftar hazirligina gidiyorumİnşallah cnm benim bende 22 30ndan sonra gelirim anca o zaman camiden gelmiş oluyorumgelemicek gibi olursan çok zorlama kendini
![]()
sen gelene kadar yarisma bitiyor ve ben iftar hazirligina gidiyorum![]()
Gökhan Serhatı yendi 1-0
hemen açıyorum bende. yemeklerde hazir zaten rahat izleyebilirim bir süreGökhan yendi Serhat'ı ve 1-0 gerideyiz.