Adem gömdü Ogeday'ı, atış tam onlukhemen açıyorum bende. yemeklerde hazir zaten rahat izleyebilirim bir süre![]()
Adem Ogedayı gömdü 2-1![]()
Adem gömdü Ogeday'ı, atış tam onluk@EFE UYSAL
Helal be Adem. Bukez alacağından emindim@MasacRE- nin Ogedayi yenildi
Daha dün 2 kez yendiDemek ki Adem kırk yılda bir Ogeday'ı yenmiş, nasıl da sevindirik olmuşlar![]()
FenasınDemek ki Adem kırk yılda bir Ogeday'ı yenmiş, nasıl da sevindirik olmuşlar![]()
Ben de en çok o ikisini sevmiyorumFenasın
ünlülerden Sabriye Gönüllülerden Berna hariç kim şampiyon olursa sevinirimbu sene ilkkez birden fazla kişiyi tutuyorum ve hem ünlüler hem gönüllülerden gıcık kaptığım az kişi oldu
![]()
Bu ara Ogedayı yenip Gökhana veriyoruzBiri şu Gökhan'ı durdursun artık yeter![]()
Survivorun kurali sayı azaldıkça güçsüzler parlıyor Sabriye ve Berna hariçBiri şu Gökhan'ı durdursun artık yeter![]()
Adam bu atışıda çözdüSurvivorun kurali sayı azaldıkça güçsüzler parlıyor Sabriye ve Berna hariç![]()
Bu ara Ogedayı yenip Gökhana veriyoruz![]()
Adamın atışları mükemmel, herkes elenince parlamaya başladıSurvivorun kurali sayı azaldıkça güçsüzler parlıyor Sabriye ve Berna hariç![]()
Sema 2 de 2 yaptı :O Elif ile yarişirkende öyle yapsaydi iyi olurduSema Bernayı yendi 4-2
Bernayı eleyemezzz netttAdamın atışları mükemmel, herkes elenince parlamaya başladıVe bir süre daha elenmez, hatta Berna'yı da yer bence Gökhan
Valla Volkan kalsa daha iyiymiş, Adem yeniyordu onu bu Gökhan çok ters geldi![]()
Konseyde hepsi Berna'yı yazacak, ikinci aday da Ogeday olup karşıdan da iki güçlü ünlü gelirse, ahan da senin Berna elendiBernayı eleyemezzz nettt![]()
Sabriye gelsin ünlüdenKonseyde hepsi Berna'yı yazacak, ikinci aday da Ogeday olup karşıdan da iki güçlü ünlü gelirse, ahan da senin Berna elendi![]()
![]()