Hazem
Favori Üye
İstemez gibiTabi o düşmelerin izlemek eğlenceli olur ama hep oyun kaybettirecek yeni Nihal olacak gönüllüler bunu ister mi
İstemez gibiTabi o düşmelerin izlemek eğlenceli olur ama hep oyun kaybettirecek yeni Nihal olacak gönüllüler bunu ister mi
Fox ne alaka şimdiİstemez gibiBu arada ben iddaya girdim Berna Eserden daha uzun süre kalacak diye eğer kaybedersem 3 ay avatarımı fox yapıcam
kendisi forumdaki ilk arkadaşım 2015te çok yazıştık survivor konularinda ama gecen sene ayrı düştükYok o temiz yüzlü saf narin bir abimiz kendini öyle tanımlıyor@sürgünüm
@halukerogluFOX ile iddaya girmek istedim o Eser demişti ama 3 ay avatarını Berna yapmaktan korktuğu için @vadikızı ile girdik iddayaFox ne alaka şimdiİkiside uzun süre kalır ama hangisi daha fazla kalır kestiremiyorum
Abim naptı seni mi incitti.kendisi forumdaki ilk arkadaşım 2015te çok yazıştık survivor konularinda ama gecen sene ayrı düştük
@vadikızı ile iyi olmuş 3 ayda çok fazla be sizde çok ağır ceza vermişsiniz@halukerogluFOX ile iddaya girmek istedim o Eser demişti ama 3 ay avatarını Berna yapmaktan korktuğu için @vadikızı ile girdik iddaya
Kaybedersen konuyu açmasan yeter vadikızı unutkandır anında unutur taktik sen beni dinleBiraz öyle oldu gibi ama yapacak bişey yok artık
yok ya geçen sene survivor konularinda yoktu ondan dedim ayrı düştük diye
ben hatırlatırımKaybedersen konuyu açmasan yeter vadikızı unutkandır anında unutur taktik sen beni dinle
Bu sene favorisi var illaki izleyecek ve bugün konuya gelecek herşey denisa için diyoryok ya geçen sene survivor konularinda yoktu ondan dedim ayrı düştük diye
Kaybedersen konuyu açmasan yeter vadikızı unutkandır anında unutur taktik sen beni dinle
Böyle bişeye gerek kalmayacaktır Bernam daha başarılı olur zaten
İnşallah bu sene kadın bir yarışmacı kazanacakBöyle bişeye gerek kalmayacaktır Bernam daha başarılı olur zaten
Merve kazanmadiktan sonra kimse kazanmasinİnşallah bu sene kadın bir yarışmacı kazanacak@dosimosi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?