Survivor 2017 - 1. Bölüm Yorumları

Olsun rekabet olur aramızda bu sefer

Çok sessiz kaldı ama oyunlarda da performansını yükseltmeli yükseltirse benimde favorilerimden olur
Bakalım bu akşam nasıl performans gösterecek aslında akşam bireysel oyunda Eliften önce geldi ama atamadı

Tm abla emrin olur yorumlarınıda paylaşırsın
bakalım bu sene kimlerle tartışacam
Ada hayatina bakmayacağim için destekli tartışamam

bu sene performansa bakmak istiyorum. arada Acunun sayfasindaki kisa videolara bakarim fikir sahibi olmak için

bakalım bu sene kimlerle tartışacam
Ada hayatina bakmayacağim için destekli tartışamam

bu sene performansa bakmak istiyorum. arada Acunun sayfasindaki kisa videolara bakarim fikir sahibi olmak için
Bugün zaten 2 kavga var Erdi vs Çılgın Sedat Adem vs Serhat
@HachiKo

Erdi kavgada olmasa şaşardım zaten

Sedat harika bir karakter ve baba. Kavga ne için bilmiyorum ama haklıdır kesin

erdi oyun almaz ama lafla icraat yapar kesin kenarda
Semiih Öztürk Çakması ama beyinsiz ve oyun alamayan göbekli hali

Sedatı kışkırtış Erdi büyük ihtimal sonra Erdi ünlülerin yanına gitmiş oyunda Sedat elini çek diyor

Erdi eğer bu şekilde devam ederse bence her ne kadar fan kitlesi olursa olsun birleşme zor gibi
Göz6 olmasaydı onun hiç fanı olmazdı direk şutlanabilirdi ama Acun kavgacı sevdiği için reyting için biraz tolerans gösterip elemeyecektir

Dün dizim vardı az çok bakabildim Şimdilik favorim Eser oldu değişedebilir

Göz6 olmasaydı onun hiç fanı olmazdı direk şutlanabilirdi ama Acun kavgacı sevdiği için reyting için biraz tolerans gösterip elemeyecektir
Doğru ama şahsen ben kalmasını isterim çünkü akşam baya eğlendirdi beni özellikle ilk oyununda hem düştü biçok defa hem tahtaları unuttu

Doğru ama şahsen ben kalmasını isterim çünkü akşam baya eğlendirdi beni özellikle ilk oyununda hem düştü biçok defa hem tahtaları unuttu
Tabi o düşmelerin izlemek eğlenceli olur ama hep oyun kaybettirecek yeni Nihal olacak gönüllüler bunu ister mi