Survivor 2016 - 95. Bölüm Yorumları

Şu Nagihan bu hafta gitseydi çok iyi olurdu aslında

Evet ben de @Bully'e sordum az önce :F çok saçma değil mi? Hep gönulluler mi seçiyor? Ünlülerin seçme hakkında Semihe neden iboyu seçme hakkı verilmiyor da Atakan seçiyor (tam izlemedim bugunkü seçmeleri) çok saçma (b)
Semih formda Serkayla yarışıyor birde çok dışarda kalıyor ooynatmıyor

Serkay ve Atakan baya istatistik kasıyorlar.Finalin ayak sesleri mi Semih performans olarak çökmüşken bu kadar :A

Finalin ayak sesi semih düşmüşken derken?:X Semihi eleyecekler mi d,yorsun anlamadım:X
Ben Semihin eleneceğini düşünüyorum.O da bunun farkındadır ki trollük ve şovlarını bıraktı.Yüzü bir karış havada oynuyor artık

Semih eğer Kıbrısa gidemezse yüzleşmeye ve finale katılmaz bence.

Ben Semihin eleneceğini düşünüyorum.O da bunun farkındadır ki trollük ve şovlarını bıraktı.Yüzü bir karış havada oynuyor artık

Semih eğer Kıbrısa gidemezse yüzleşmeye ve finale katılmaz bence.
Ben yorum yapmıcam biliyorsun ne düşündüğümü baştan beridir söylüyorum:X

Yunu her fırsatta arkadan Semihe sallıyordu ama
o kötülediği adam bugün onu konseyde övdü.Yunus efendi biraz ders al Semihten ama hala arkada sallarsın sen :)

Atakan survivor tarihinin en arkadan konuşan en sinsi en iki yüzlüsüdür.Net :)))))

Yunu her fırsatta arkadan Semihe sallıyordu ama
o kötülediği adam bugün onu konseyde övdü.Yunus efendi biraz ders al Semihten ama hala arkada sallarsın sen :)

Atakan survivor tarihinin en arkadan konuşan en sinsi en iki yüzlüsüdür.Net :)))))
Hepsine harfi harfine katılıyorum tam yazacaktım.:ok: