Yinede arayi kapattilar. 6-3 olmustu. Sayilarin biri ibrahimin digerlerini serkay aldiİzlemedim ki oyunu, dizi izliyordum. Sadece farkın bu kadar olmasına şaşırdım, baş başa gider diye düşündüm.
Reklama girdi bu arada, garanti Ünlüler aldı diyelim.Yinede arayi kapattilar. 6-3 olmustu. Sayilarin biri ibrahimin digerlerini serkay aldi
Evet ben de @Bully'e sordum az önce çok saçma değil mi? Hep gönulluler mi seçiyor? Ünlülerin seçme hakkında Semihe neden iboyu seçme hakkı verilmiyor da Atakan seçiyor (tam izlemedim bugunkü seçmeleri) çok saçmaSemih resmen hiç İboyla oynamamış uzun süredir @Forumdash
Semih formda Serkayla yarışıyor birde çok dışarda kalıyor ooynatmıyorEvet ben de @Bully'e sordum az önce çok saçma değil mi? Hep gönulluler mi seçiyor? Ünlülerin seçme hakkında Semihe neden iboyu seçme hakkı verilmiyor da Atakan seçiyor (tam izlemedim bugunkü seçmeleri) çok saçma
Finalin ayak sesi semih düşmüşken derken? Semihi eleyecekler mi d,yorsun anlamadımSemih formda Serkayla yarışıyor birde çok dışarda kalıyor ooynatmıyor
Serkay ve Atakan baya istatistik kasıyorlar.Finalin ayak sesleri mi Semih performans olarak çökmüşken bu kadar
Ben Semihin eleneceğini düşünüyorum.O da bunun farkındadır ki trollük ve şovlarını bıraktı.Yüzü bir karış havada oynuyor artıkFinalin ayak sesi semih düşmüşken derken? Semihi eleyecekler mi d,yorsun anlamadım
Ben yorum yapmıcam biliyorsun ne düşündüğümü baştan beridir söylüyorumBen Semihin eleneceğini düşünüyorum.O da bunun farkındadır ki trollük ve şovlarını bıraktı.Yüzü bir karış havada oynuyor artık
Semih eğer Kıbrısa gidemezse yüzleşmeye ve finale katılmaz bence.
Ben Semihin eleneceğini düşünüyorum.O da bunun farkındadır ki trollük ve şovlarını bıraktı.Yüzü bir karış havada oynuyor artık
Semih eğer Kıbrısa gidemezse yüzleşmeye ve finale katılmaz bence.
Acundan ne bekliyorsun ki
Of yine Acun bilereksu oyunu koymuş Gönüllüler kazansın diye bu sene oyunlar hiç zevkli değil hep adaletsizlik var hep Acunun istekleri.sssAcundan ne bekliyorsun ki
Hepsine harfi harfine katılıyorum tam yazacaktım.Yunu her fırsatta arkadan Semihe sallıyordu ama
o kötülediği adam bugün onu konseyde övdü.Yunus efendi biraz ders al Semihten ama hala arkada sallarsın sen
Atakan survivor tarihinin en arkadan konuşan en sinsi en iki yüzlüsüdür.Net ))))
Boşuna tutunma İbrahim'i oradaki herkes eler.Yunus yazılırsa o giderse dediğim ajans komplom devrede şuanlık hala hayata tutunuyorum