Semih bir düşmanını daha gönderdiÖnce ben söyledim, o sitelerden daha güvenilirim.
Semih bir düşmanını daha gönderdiÖnce ben söyledim, o sitelerden daha güvenilirim.
Yazdiklarima ben bile inanmadim zatenÇok uçuk bir düşünce bence şimdilik. Zaten Yunus kolyeyi alsa bile Semih tek başına aday olmaz, Atakan ve Yunus Semih'i, Semih ve Nagihan da Atakan'ı yazar, ikisi de aday çıkar.
Damla Serkay'ı niye riske atsın ki adam oyun kazanıyor. İbrahim'le tek kalırlarsa oyunlarda rezil olurlar bunu o da hesap eder.
Nagihan?Yazdiklarima ben bile inanmadim zaten
Birisi pisi pisine elenecek illeriki bölumlerde. Ibrahim ve yunustan sonra supriz bekliyorum ben. Atakan serkay semih uclusunden biri gider
Keşke kolyeyi alsa da Nagi gitse.Semih bir düşmanını daha gönderdi
O finali görur. Okadar yaptigi iftiralar frildaliklarin bir mukafati olmali.Nagihan?
Bakalım bugün belli olcak Yunus kolyeyi alırsa ada karışır zaten Semih ve Atakan karşılıklı aday olur Nagi olmaz büyük ihtimal.Keşke kolyeyi alsa da Nagi gitse.
Damlanın zekası bu kadar "korşo tokomdon goçlo borono olomok oçon sorkoy"ı yazarÇok uçuk bir düşünce bence şimdilik. Zaten Yunus kolyeyi alsa bile Semih tek başına aday olmaz, Atakan ve Yunus Semih'i, Semih ve Nagihan da Atakan'ı yazar, ikisi de aday çıkar.
Damla Serkay'ı niye riske atsın ki adam oyun kazanıyor. İbrahim'le tek kalırlarsa oyunlarda rezil olurlar bunu o da hesap eder.
Şaka maka gerçekten hak ediyor kadın yaa helal olsun Finale kalır inşBakalım bugün belli olcak Yunus kolyeyi alırsa ada karışır zaten Semih ve Atakan karşılıklı aday olur Nagi olmaz büyük ihtimal.
Ama şampiyonluğu haketti kadın çalışıyor ağacın tepesine bile çıkıyor Gerçek bir Survivor @Bully
Favorilerden biri elencek o zamanDamlanın zekası bu kadar "korşo tokomdon goçlo borono olomok oçon sorkoy"ı yazar
Şaka maka gerçekten hak ediyor kadın yaa helal olsun Finale kalır inş
Gör bak bu sefer İbrahim'i yazacak. Oyun kazanmak için Serkay'a ihtiyacı var, kendi zaten Kıbrıs'ı garantilemiş niye karşı takımdan birini elemeye çalışsın.Damlanın zekası bu kadar "korşo tokomdon goçlo borono olomok oçon sorkoy"ı yazar
Şaka maka gerçekten hak ediyor kadın yaa helal olsun Finale kalır inş
İbo da yunustan önce elenmez bu aralar öne çıktı oyun kazanarak hem ibo ve atakan aynı ajanstalar anlaşmalar birbirinie yakın derecelerde olur ibo demişti yarişma başlarında biz buraya ne zorluklarla geldik son dakkalarda geldik diye Alaboradaki yarişmacı çıkmış atakan gelmiş demiştiler hatırlarsanGör bak bu sefer İbrahim'i yazacak. Oyun kazanmak için Serkay'a ihtiyacı var, kendi zaten Kıbrıs'ı garantilemiş niye karşı takımdan birini elemeye çalışsın.
Bugün Panorama'da Efecan da dedi zaten Damla Serkay'ı yazmaz diye.
Ayy neyse orucumu yeni açtım keyfim yerinde senin komplo teorilerinle başımı ağrıtamam şimdi.İbo da yunustan önce elenmez bu aralar öne çıktı oyun kazanarak hem ibo ve atakan aynı ajanstalar anlaşmalar birbirinie yakın derecelerde olur ibo demişti yarişma başlarında biz buraya ne zorluklarla geldik son dakkalarda geldik diye Alaboradaki yarişmacı çıkmış atakan gelmiş demiştiler hatırlarsan
Kaynakı gördun müAyy neyse orucumu yeni açtım keyfim yerinde senin komplo teorilerinle başımı ağrıtamam şimdi.
Saat 22.00 oldu, hala oyun başlamadı mı? 😱Hayır, az sonra başlar.
Başlıyor aç şuanSaat 22.00 oldu, hala oyun başlamadı mı? 😱
Eskiden 21.15 gibi başlardı, ona göre açayım.
Açtım.Başlıyor aç şuan
Serkay aday olur diye tahmin etmiş, ben hala inanmıyorum.Kaynakı gördun mü
5 reyting yaaSaat 22.00 oldu, hala oyun başlamadı mı? 😱
Eskiden 21.15 gibi başlardı, ona göre açayım.