Hahaha bak abla geldi ben biliyorum malımı Semih galibiyeti alınca hemen damladı.ypok gelmeyecek bu çocuk nerde acaba
Hahaha bak abla geldi ben biliyorum malımı Semih galibiyeti alınca hemen damladı.ypok gelmeyecek bu çocuk nerde acaba
Semih Serkay'ı gömdü![]()
![]()
![]()
Hahaha bak abla geldi ben biliyorum malımı Semih galibiyeti alınca hemen damladı.![]()
Yine kaybetti beceriksiz.Nerdesin sennn
geldi valla kaan yunus yarışıyor![]()
Yine kaybetti beceriksiz.
Nagihan girişecek buna o olacak sonunda.![]()
Nagihan'ın ağzına laf verecek yine alabileceği sayıları verdi. sskaybettinagihan yüzünden performansı bozuldu çocuğun ya
Nagihan'ın ağzına laf verecek yine alabileceği sayıları verdi. ss
Neyse iletişim oyununda gönüllüler daha başarılı zaten genelde, biz yarınki dokunulmazlığı alalım.![]()
Yunus gider artık bu sefer.aynen öyle yarın bence gönüllüler kazanacak dokunulmazlığı
Yunus gider artık bu sefer.Gerçi o gidince de Semih'le Nagihan bir olup Atakan'ı potaya koyarlar. ss Tabii biz zaten birinciyiz sms'te sıkıntı yok.
![]()
Kuru kalabalık abla onlar en fazla Kıbrıs'a taşırlar Semih'i, Ütopya kitlesi Semih'i şampiyon yapmaya yetmeyecektir.İnşallah birinci atakandır ablacım semihin fanları çok![]()
Survivor kitleside var yeni olanKuru kalabalık abla onlar en fazla Kıbrıs'a taşırlar Semih'i, Ütopya kitlesi Semih'i şampiyon yapmaya yetmeyecektir.![]()
Kuru kalabalık abla onlar en fazla Kıbrıs'a taşırlar Semih'i, Ütopya kitlesi Semih'i şampiyon yapmaya yetmeyecektir.![]()
Avatar yine gömdü, 3'te 3.Banada öyle geliyor atakanı sevende çok![]()
Survivor kitlesi performansa bakar bu yüzden Semih'in şampiyon olma şansı zor.Survivor kitleside var yeni olan![]()
![]()
Ben de bunu paylaşmaya geldimEkli dosyayı görüntüle 50781
Ekli dosyayı görüntüle 50782
Bilgi sızması böyle oluyor demek
@Bully @Forumdash @beyazsoy @EFE UYSAL @dosimosi @eskici @vadikızı
Semihe ve Semihçilere laf atmışlar twitterdanBen de bunu paylaşmaya geldim![]()
Bu adamdan hiç haz etmem bi kere izledşm panoramada. Nasıl rezalet bir yapımdır bu böyle!
Ne yazMiş?Semihe ve Semihçilere laf atmışlar twitterdan
Bu Semih yüzünden izliyoruz ah ah![]()