Maskeli Fedai
Favori Üye
Semihe madem haksızlık yapıldı neden survivora katıldı.Acun Ilıcalı Semihe sahip çıktı vs vsNe yazMiş?
Semihe madem haksızlık yapıldı neden survivora katıldı.Acun Ilıcalı Semihe sahip çıktı vs vsNe yazMiş?
Neden kapalı ki hesabı görmedimSemihe madem haksızlık yapıldı neden survivora katıldı.Acun Ilıcalı Semihe sahip çıktı vs vs
Serkaylar ağlamadı ne diyorsunSemih itiraf etti aile odulunu kaybettiğimiz için üzgün degilim)))
Adam açımda demiyor meselaSemih itiraf etti aile odulunu kaybettiğimiz için üzgün degilim)))
Adamlar sürekli aileleriyle gorusuyor artık neyine aglayacaklar)))Yaa neden yapmiş ki böyle bi hareket![]()
Neden kapalı ki hesabı görmedim
Serkaylar ağlamadı ne diyorsunişine mi gelmedi? Gelmeyebilir sorun yok
![]()
İbrahim ruhsuz aglarsa kiyet kopar o da semih gibi serkaya dikkat etmedim ama çok iletişim odulu aldılar duygu kalmadı demek serkayda)))Adam açımda demiyor mesela
Bu arada gönüllüler aile ödülüne ağlamadı bile![]()
Semih dayanirim diyor 20 gün dahaİbrahim ruhsuz aglarsa kiyet kopar o da semih gibi serkaya dikkat etmedim ama çok iletişim odulu aldılar duygu kalmadı demek serkayda)))
Semih on yıl da dayanır adamda duygu yok kalbi kararmış )))Bu Serkay cidden sıktı artık ya.Semihin yapılan espriye gülmesine bile laf atıyor.La olm espriyi Atakan yaptı Atakan ne konuşuyon sen ya
Semih dayanirim diyor 20 gün daha
Adam açımda demiyor mesela
Bu arada gönüllüler aile ödülüne ağlamadı bile![]()
Sonuna kadar Semih ÖztürkleyizSemih on yıl da dayanır adamda duygu yok kalbi kararmış )))
Adam dayanıyor işte ne var bunda Turabi bile ağlamazdı Gökhan Keser gülerdibirşey sorcam semih diyor ki kaybettiğimiz için üzgün değilim
diyor bu duygusuzluk değilmi![]()
Sonuna kadar Semih Öztürkleyiz![]()
Adam dayanıyor işte ne var bunda Turabi bile ağlamazdı Gökhan Keser gülerdi
Daha geçen gün özledim dedi niye bazı şeyleri görmüyorsunuzNe mi var yahu annen baban var kız arkadaşın var özlemezmisin hiç konuşmak
istemezmisin bir evlat annesini babasını özlemezmi ya
Daha geçen gün özledim dedi niye bazı şeyleri görmüyorsunuz
Ekli dosyayı görüntüle 50787
Birisi arkadan kötü adam şeytani plancı der birisi över işte Semihin adamlığı burda belli olur
@beyazsoy
Çünkü moral vermeye calisiyor kendine az kaldı sabrederim diyorO zaman ö zledim diyen şimdi niye özlemedim diyo![]()
Aile değil arkadaşlarlarla görüştüler hep. Ailelerden sadece yemek ve hediye gönderimi olmuştu. Ne seslerini duydular ne de mesajla anlık mesajlaştılar.Adamlar sürekli aileleriyle gorusuyor artık neyine aglayacaklar)))
Boşuna demiyorum ben buna forumun Semihi diyeİbrahim ruhsuz aglarsa kiyet kopar o da semih gibi serkaya dikkat etmedim ama çok iletişim odulu aldılar duygu kalmadı demek serkayda)))
Sen de @beyazsoy'un algısına mı geliyorsun nebirşey sorcam semih diyor ki kaybettiğimiz için üzgün değilim
diyor bu duygusuzluk değilmi![]()
Bu arada istatistik kasan Serkayı görüyon muAile değil arkadaşlarlarla görüştüler hep. Ailelerden sadece yemek ve hediye gönderimi olmuştu. Ne seslerini duydular ne de mesajla anlık mesajlaştılar.
Boşuna demiyorum ben buna forumun Semihi diye@Maskeli Fedai
Sen de @beyazsoy'un algısına mı geliyorsun neDedi ya ben az daha sabrederim yarişmanın bitmesine az kaldı diye. Bunu 3ü de dedi. Atakan da dedi Nangi de Semih de.
Ben ennaz 3 aile odulu hatırlıyorum belki daha fazladir. Daha fazla arkadaş odulu aldılar sen ondan aklında öyle kalmış hepsinin sevgilisi var bu yaşta sevgili daha değerli . Serkaylara ilk aile ödüllerinde hungur mugur ağlamıştı semih yine aile mi umrumda değil serkay mi umrumda değil havaaindaydi)))Aile değil arkadaşlarlarla görüştüler hep. Ailelerden sadece yemek ve hediye gönderimi olmuştu. Ne seslerini duydular ne de mesajla anlık mesajlaştılar.
Boşuna demiyorum ben buna forumun Semihi diye@Maskeli Fedai
Sen de @beyazsoy'un algısına mı geliyorsun neDedi ya ben az daha sabrederim yarişmanın bitmesine az kaldı diye. Bunu 3ü de dedi. Atakan da dedi Nangi de Semih de.
Semih kendine de yalan söylüyor yani)))Çünkü moral vermeye calisiyor kendine az kaldı sabrederim diyor
Serkay hiçbir aile ödülünde ağlamadıBen ennaz 3 aile odulu hatırlıyorum belki daha fazladir. Daha fazla arkadaş odulu aldılar sen ondan aklında öyle kalmış hepsinin sevgilisi var bu yaşta sevgili daha değerli . Serkaylara ilk aile ödüllerinde hungur mugur ağlamıştı semih yine aile mi umrumda değil serkay mi umrumda değil havaaindaydi)))
Erkeklerin aglamasi daha zor tabi serkayin her daim aglamasi ona çok oy getiriyor
Adam sabrederim diyor az kaldı diyorSemih kendine de yalan söylüyor yani)))