Survivor 2016 - 93.Bölüm Yorumları

Kaç aydır aileleriyle görüşmeyen gönulluleri arkadaşlarına ağladiği için öven @beyazsoy aileleriyle canlı görüşme için ağlamayan gönullulere ne dicek? Türk halkı merakla bekliyor:A

Semih itiraf etti aile odulunu kaybettiğimiz için üzgün degilim)))

CkrtqTgXIAEW-yI.jpg
Yaa neden yapmiş ki böyle bi hareket:F

Semihe madem haksızlık yapıldı neden survivora katıldı.Acun Ilıcalı Semihe sahip çıktı vs vs
Neden kapalı ki hesabı görmedim:(

Semih itiraf etti aile odulunu kaybettiğimiz için üzgün degilim)))
Serkaylar ağlamadı ne diyorsun:F işine mi gelmedi? Gelmeyebilir sorun yok:A

Bu Serkay cidden sıktı artık ya.Semihin yapılan espriye gülmesine bile laf atıyor.La olm espriyi Atakan yaptı Atakan ne konuşuyon sen ya

İbrahim ruhsuz aglarsa kiyet kopar o da semih gibi serkaya dikkat etmedim ama çok iletişim odulu aldılar duygu kalmadı demek serkayda)))
Semih dayanirim diyor 20 gün daha

Ne mi var yahu annen baban var kız arkadaşın var özlemezmisin hiç konuşmak
istemezmisin bir evlat annesini babasını özlemezmi ya
Daha geçen gün özledim dedi niye bazı şeyleri görmüyorsunuz

Ckssvh9WEAAdki-.jpg

Birisi arkadan kötü adam şeytani plancı der birisi över işte Semihin adamlığı burda belli olur :)

@beyazsoy

Adamlar sürekli aileleriyle gorusuyor artık neyine aglayacaklar)))
Aile değil arkadaşlarlarla görüştüler hep. Ailelerden sadece yemek ve hediye gönderimi olmuştu. Ne seslerini duydular ne de mesajla anlık mesajlaştılar.
İbrahim ruhsuz aglarsa kiyet kopar o da semih gibi serkaya dikkat etmedim ama çok iletişim odulu aldılar duygu kalmadı demek serkayda)))
Boşuna demiyorum ben buna forumun Semihi diye:F @Maskeli Fedai
birşey sorcam semih diyor ki kaybettiğimiz için üzgün değilim
diyor bu duygusuzluk değilmi:D
Sen de @beyazsoy'un algısına mı geliyorsun ne:F Dedi ya ben az daha sabrederim yarişmanın bitmesine az kaldı diye. Bunu 3ü de dedi. Atakan da dedi Nangi de Semih de.

Aile değil arkadaşlarlarla görüştüler hep. Ailelerden sadece yemek ve hediye gönderimi olmuştu. Ne seslerini duydular ne de mesajla anlık mesajlaştılar.

Sen de @beyazsoy'un algısına mı geliyorsun ne:F Dedi ya ben az daha sabrederim yarişmanın bitmesine az kaldı diye. Bunu 3ü de dedi. Atakan da dedi Nangi de Semih de.
Bu arada istatistik kasan Serkayı görüyon mu :A adam her oyun Yunusu seçiyor :D

Semih oynamıyor oynamıyor parkuru tam çözemediği için kaybediyor.Acun yine bir şekilde kuralları Serkay lehine getirmiş

Ben ennaz 3 aile odulu hatırlıyorum belki daha fazladir. Daha fazla arkadaş odulu aldılar sen ondan aklında öyle kalmış hepsinin sevgilisi var bu yaşta sevgili daha değerli . Serkaylara ilk aile ödüllerinde hungur mugur ağlamıştı semih yine aile mi umrumda değil serkay mi umrumda değil havaaindaydi)))

Erkeklerin aglamasi daha zor tabi serkayin her daim aglamasi ona çok oy getiriyor

Ben ennaz 3 aile odulu hatırlıyorum belki daha fazladir. Daha fazla arkadaş odulu aldılar sen ondan aklında öyle kalmış hepsinin sevgilisi var bu yaşta sevgili daha değerli . Serkaylara ilk aile ödüllerinde hungur mugur ağlamıştı semih yine aile mi umrumda değil serkay mi umrumda değil havaaindaydi)))

Erkeklerin aglamasi daha zor tabi serkayin her daim aglamasi ona çok oy getiriyor
Serkay hiçbir aile ödülünde ağlamadı :)

Serkayı desteklemek için bahane aıyor :A @Forumdash

Semih kendine de yalan söylüyor yani)))
Adam sabrederim diyor az kaldı diyor :A