Survivor 2016 - 90.Bölüm Yorumları

Yaa karşıda hakem vardı hani? O niye acunu uyarmadı? Sunuculuğunu yapamayan hakeme neden insaf edeyim? Sen de semihe insaf et o zaman acun susuyorsa kabul edilmeliydi.

Senin gibilerin gözünü boyamak için:A

Kusura bakmada serkay değişti ilk günlerdeki gibi dğeil:D:D

Yaa karşıda hakem vardı hani? O niye acunu uyarmadı? Sunuculuğunu yapamayan hakeme neden insaf edeyim? Sen de semihe insaf et o zaman acun susuyorsa kabul edilmeliydi.

Senin gibilerin gözünü boyamak için:A
Cidden Semihçiler komedi Semih Tilkilik yapar yakalninca suçlu acun oluyor))) acun ekibi böyle kural hataları kaç kez uyarmadı ve hep de ünlüler yapıyor bu kural hatalarını. Ben iki tane yakaladım avcunun gönüllerin hakkını yediğini resimlerini koydum hala acun gönüllere çalışıyor algısı komedi gibi

Bu arada semihi 4-0 performansından dolayı kutlarım))

Cidden Semihçiler komedi Semih Tilkilik yapar yakalninca suçlu acun oluyor))) acun ekibi böyle kural hataları kaç kez uyarmadı ve hep de ünlüler yapıyor bu kural hatalarını. Ben iki tane yakaladım avcunun gönüllerin hakkını yediğini resimlerini koydum hala acun gönüllere çalışıyor algısı komedi gibi

Bu arada semihi 4-0 performansından dolayı kutlarım))
Yahu geçen @eskici'yle tartiştiğin konuyu mu gündeme getiriyorsun? @eskici zaten sana dedi. Adam o basamaktan inerken düşmüş o basamağa çıkarken düşmemiş. Neyi haksızlık? Isıtıp ısıtıp 3.postta da söylemezsin umarım:X

Bu olayı acun acıklarsa görüşürüz😉

Semihin kitlesi belliydi. Serkayın yoktu. Serkayı öne cıkararak kendi destekleyici sözlerle kitle yaptı "güya"
Bana göre serkaycı yok semihe gıcık olanlar var:X

ben hiç bir zaman serkaycıyım demedim ama serkaycıların olduğunu
düşünüyorum serkaycı değilim ama evet semihe gıcığım

Semih Serkayı adamlıkta defalarca çarpar böler

@Forumdash Serkaycı olmaya çalışan beyazsoy dramı :A
Öff @beyazsoy hep böyle:X tv dunyası ne yöndeyse onu destekler. Programın gidişatına göre post kasıyor asagsaddhafa:F Ben hiç net bi yorumunu göremedim. Aha net bi cevap veriyor desem de zamanla yine değiştiriyor:F

ben hiç bir zaman serkaycıyım demedim ama serkaycıların olduğunu
düşünüyorum serkaycı değilim ama evet semihe gıcığım
İşte bunu diyorum. Semihe gıcık olanlar serkayı övüyor. Serkay fanı varmiş gibi bi algı oluşuyor. Ama semihçi yada atakancı gibi net bi fanı yok.

Yahu geçen @eskici'yle tartiştiğin konuyu mu gündeme getiriyorsun? @eskici zaten sana dedi. Adam o basamaktan inerken düşmüş o basamağa çıkarken düşmemiş. Neyi haksızlık? Isıtıp ısıtıp 3.postta da söylemezsin umarım:X

Bu olayı acun acıklarsa görüşürüz😉
Kural basit dustugun yerden baslarsin sen yıllardır izliyorsun sırf semihler lehine olduğu için bu kuralı bile göz ardı ediyorsun))) neyse Semih hep madur)))

Semih itiraf etti görmüş dışarıya çıktığını ama Tilkilik yapmis ve suçlu acun))). Madur yine Semih)))