Semihi de kazandı Ilan etti ki göz yanılması ile taktı sanıyor göz o kadar uzaktaki parçaları birbirine yapıştırAcun göremiyorsa O tarafta oynayanları nasıl kazandı ilan etti? Nagihan da sonradan gördü damla gibi.
Semihi de kazandı Ilan etti ki göz yanılması ile taktı sanıyor göz o kadar uzaktaki parçaları birbirine yapıştırAcun göremiyorsa O tarafta oynayanları nasıl kazandı ilan etti? Nagihan da sonradan gördü damla gibi.
Dedi ya koymamişsin diye semih sonra koştu.
Damla uyarınca nagi coştu))). İkisi de Tilkilik yapmış nagi yutururuz Acuna diye düşünmüş. Malum nagi sürekli yalan dolanla gidiyorDedi ya koymamişsin diye semih sonra koştu.
Semih kışkırttı zaten yemeği yere dökecez derken omuzuna vurarken adamın kafasını koparma hakaretleri yaparken de Semih kışkırtıyordu zatenAcun durduğu yerden görebilirdi ama semih tam o tarafta olduğu için görmedi
bence görüş açısını semih kapatıyordu ki ayrıca semih girmediğini kendiside
söyledi
Kaza olurken gülerse biri yanımda bende sinir olurum tepkimi gösteririm
evet serkaylar hata yaptı ama semih kışkırtıyordu hepsini
Semih kışkırttı zaten yemeği yere dökecez derken omuzuna vurarken adamın kafasını koparma hakaretleri yaparken de Semih kışkırtıyordu zaten
Yan hakemler yok mu? Geçenlerde ağırlık oyununda Nagihanın dizinin değdiğini yan hakem uyarmıştı. Acunun açısı iyi değildi yan hakem neden uyarmadı acunu da acun da Semihi uyarmadı damladan duyduğu gibi anons yaptı?Semihi de kazandı Ilan etti ki göz yanılması ile taktı sanıyor göz o kadar uzaktaki parçaları birbirine yapıştır
Tamam sonradan fark etti işteDamlanın dediğini duyunca nagi dedi semihe
Kerimoğlu giderken ağzı kulaklarında gülüyorlardı. Dans ediyorlardı teknede.Yahuu iki insan ağlıyor ve izbandut gibi adam insanın kalbi varsa biraz yumuşar yahuu bu kadar kin nefret semihe yakışıyor)))
Serkaycısınnn!! NOKTASon kez diyorum ben serkayın kitlesinden değilim ben atakanın kitlesindenim
bir daha öyle yorum yapma bana
Kacta basladi yeni bolumReytinng dusmesin artsin diyeSahurdada izleriz artik
Yan hakem nereden görecek yahu şaka mi buYan hakemler yok mu? Geçenlerde ağırlık oyununda Nagihanın dizinin değdiğini yan hakem uyarmıştı. Acunun açısı iyi değildi yan hakem neden uyarmadı acunu da acun da Semihi uyarmadı damladan duyduğu gibi anons yaptı?
Tamam sonradan fark etti iştedeğişen bişey yok
Serkayı elenmesin diyeBundan sonra kişisel dokunulmazlık oyunu yokmuş. Şimdi göreceğiz Yunus ve İbrahim'i?
21:40 gibiKacta basladi yeni bolum
Serkaycısınnn!! NOKTA
Tamam yaa serkay gibi konuşursam anlarsın belkiYan hakem nereden görecek yahu şaka mi bu
YuhSerkayı elenmesin diye)
21:40 gibi
Tamam yaa serkay gibi konuşursam anlarsın belki
Yan hakem ne s****me yarıyor?
Yok a.. abartmaTamam yaa serkay gibi konuşursam anlarsın belki
Yan hakem ne s****me yarıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?