Sen kimseyi övmuyorsun ki sadece semihe giydiyorsunSerkayı övmüyorum ki ben semihe gıcık olduğumu söylüyorum ki
Valla ben hiç gülmüyorum
Sen kimseyi övmuyorsun ki sadece semihe giydiyorsunSerkayı övmüyorum ki ben semihe gıcık olduğumu söylüyorum ki
Valla ben hiç gülmüyorum
Sen kimseyi övmuyorsun ki sadece semihe giydiyorsun
Helal olsun atakan ve yunus semihe giydiriyorlar.. Ağlayan iki adam var ve Semih Duygusuzluk ve gadarlikta rekor kırıyor. Bu hareket bile semihin kalbinin aynası ama semih bir melekti yavrum))))
Ben yıllardır izlemiyorum. Karadayı başladiğindan beridir net izlemiyorum. Turabinin oldugu sene ve allstarı hiç izlemedim bile.Kural basit dustugun yerden baslarsin sen yıllardır izliyorsun sırf semihler lehine olduğu için bu kuralı bile göz ardı ediyorsun))) neyse Semih hep madur)))
Semih itiraf etti görmüş dışarıya çıktığını ama Tilkilik yapmis ve suçlu acun))). Madur yine Semih)))
Helal olsun atakan ve yunus semihe giydiriyorlar.. Ağlayan iki adam var ve Semih Duygusuzluk ve gadarlikta rekor kırıyor. Bu hareket bile semihin kalbinin aynası ama semih bir melekti yavrum))))
İşte twitterda da böyle kitle coksemihle kim yarışırsa yarışsın yenin şunu diye sayduırıyorum tv ye
Bunu serkay yapsaydı kim bilir neler derlerdi
Ben yıllardır izlemiyorum. Karadayı başladiğindan beridir net izlemiyorum. Turabinin oldugu sene ve allstarı hiç izlemedim bile.
Acun niye uyarmıyor diyorum. Acun çıtını cıkarmadı. Acun görmedi diyorsun ama acun damlanın oldugu yerdeki fısıltıyı duyup arkadaşları iboyu uyarıyor diyor
Kendisine bunları diyenlere çiçek mi atacaktı.İyi etti bu muamele az bile
Görmedi yahuu nasıl görsun anons yaptığı yerden onu görebilen göz olabilir mi nagihan çok daha yakın o niye görmüyor gönüllerden de sadece damla gördü.. Semih Tilkilik yaptı her zamanki gibi ama bu kez damla yakaladı damla yakalamasa acun geçen olduğu gibi sayıyı yiyecektiBen yıllardır izlemiyorum. Karadayı başladiğindan beridir net izlemiyorum. Turabinin oldugu sene ve allstarı hiç izlemedim bile.
Acun niye uyarmıyor diyorum. Acun çıtını cıkarmadı. Acun görmedi diyorsun ama acun damlanın oldugu yerdeki fısıltıyı duyup arkadaşları iboyu uyarıyor diyor
İşte twitterda da böyle kitle cok
Haha alemsin cok dogru melunSemih o ne hareketti la ahahaha
Ahaha bildiğin ta*ak geçti
Onlarda atıyor devamlı böyle hakaret olmadan atışmalar güzel oluyor
Görmedi yahuu nasıl görsun anons yaptığı yerden onu görebilen göz olabilir mi nagihan çok daha yakın o niye görmüyor gönüllerden de sadece damla gördü.. Semih Tilkilik yaptı her zamanki gibi ama bu kez damla yakaladı damla yakalamasa acun geçen olduğu gibi sayıyı yiyecekti
Yahuu iki insan ağlıyor ve izbandut gibi adam insanın kalbi varsa biraz yumuşar yahuu bu kadar kin nefret semihe yakışıyor)))
Kendisine bunları diyenlere çiçek mi atacaktı.İyi etti bu muamele az bile
Acun göremiyorsa O tarafta oynayanları nasıl kazandı ilan etti? Nagihan da sonradan gördü damla gibi.Görmedi yahuu nasıl görsun anons yaptığı yerden onu görebilen göz olabilir mi nagihan çok daha yakın o niye görmüyor gönüllerden de sadece damla gördü.. Semih Tilkilik yaptı her zamanki gibi ama bu kez damla yakaladı damla yakalamasa acun geçen olduğu gibi sayıyı yiyecekti
O da demek Tilkilik yapacak Acuna yuturacakmis)). Semih ile nagi neden iyi arkadaş anlıyoruz))Naginin dediğini duydunmu sen ben gördüm ama anlayamadım dedi yani nagide
görmüş
Acun göremiyorsa O tarafta oynayanları nasıl kazandı ilan etti? Nagihan da sonradan gördü damla gibi.
Bişey demiyorum zatenne yapım bir kere gıcık oldum semihe
O da demek Tilkilik yapacak Acuna yuturacakmis)). Semih ile nagi neden iyi arkadaş anlıyoruz))
Dedi ya koymamişsin diye semih sonra koştu.sonradan gördüyse nagi niye bağırmadı semih girmedi diye hemde nagi gibi hırslı
bir bunu demiyor
Bişey demiyorum zatenSerkayın kitlesi böyle insanlar işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?