Survivor 2016 - 90.Bölüm Yorumları

Dün yaptığı hareketle bizi güldürebilir, eğlendirebilir ama şampiyonluğu kaybetti. Çok net bir şekilde göreceksiniz zaten :A Defter benzetmesinde de bir şey yok bence çok abartmayın.
Gorusuruz finalde :A Nasil bir sey yok 😡
Oruçlu bir halde yalan söylemicem herhalde demi hergün izliyorum ben
programı hakanın deme o benim hakanım değil size katılmadığım zaman
niye böyle oluyor:D
Hep istedigin taraftan bakiyorsun :))))

Gorusuruz finalde :A Nasil bir sey yok 😡

Hep istedigin taraftan bakiyorsun :))))

Olurmu öyle şey ben ne izlediysem onu söyledim her zaman hem efecan serkayların
hemde semihin hatalarını söyledim istediğim taraf olamaz izliyorsam bu yarışmayı
herşeyi yorumlayabilmeliyim hem eleştirmem lazım hemde beğenmem lazım istediğim
taraf olamaz ablacım:Dher zaman objektif yorumlamak gerek haksızmıyım

Semihe zorla bir senaryo vermişler sen filimde kahkaha atan kötü adamı oynuyacaksin demiş yoksa normal bir hayatta bir insan bu kadar ciğeri karalar bağlamaz.. Zaten murat onu ölen kardeşi yerine koymuş o dışarı çıkınca onu da sildi böyle bir adam Semih işte.. Kendi kendini anlatan biri.. Semihi bu kadar insanlıktan çıkaran fanlari adamın egosunu şişirdiler sonuç bu
Sen Muratla Semihin arasında geçen husumeti bilmiyorsun ki:F Gelmişsin burda Semih sildi onu diyorsun:F Git bi araştır olay neymiş nasılmış diye. Sonra gel konunun o tarafından konuş:X

Serkay ile Semih konusunda iki tarafında yanlışları bulunuyor.açıkçası iki tarafta masum değildir..dün Semih'in yaptığını takım arkadaşları dahi yanlış buldu.bu yaptıkları hiç hoş değildi bu ortada.
Yunusu geç o Semihe takmiş da Atakan işine geldiğinde Semihin bu huylarına muhtaç kaldı. Mesala sembol oyununda Semihe onları demorilize edecek şeyler söyle dedi Semih iplemedi bile:X Atakan hastaneden cıktıgından beridir Gönüllülere bi yamanma derdinde. Serkayın ilk havuza atlamasına bağlayabilirsiniz ama adam zaten kendi dişarı çıkmıştı. O atlamasa bile illa biri atlardı. Hayat minnet borçlu değil. Kimse burdan yürümesin. Doktorlara bir ömür borçlu keza başini dikiş atmasalar kan kaybından ölürdü:X Böylede bakılabilir olaya.

Sanırım bugun hakan şey demiş:"Efecanın ve Serkayın fanlarının oyları finalde Atakan'a" diye @Maskeli Fedai @EFE UYSAL bu da dediğime çıkıyor.
Hakan'ın verdiği defter örneği geçen ben hindistan cevizi diyerek örnek vermiştim. Hakan da biliyor ki yarişma şikeli:F Acun şampiyon yapmaz demeye getirdi:F

Son düzenleme:
Sen Muratla Semihin arasında geçen husumeti bilmiyorsun ki:F Gelmişsin burda Semih sildi onu diyorsun:F Git bi araştır olay neymiş nasılmış diye. Sonra gel konunun o tarafından konuş:X

Yunusu geç o Semihe takmiş da Atakan işine geldiğinde Semihin bu huylarına muhtaç kaldı. Mesala sembol oyununda Semihe onları demorilize edecek şeyler söyle dedi Semih iplemedi bile:X Atakan hastaneden cıktıgından beridir Gönüllülere bi yamanma derdinde. Serkayın ilk havuza atlamasına bağlayabilirsiniz ama adam zaten kendi dişarı çıkmıştı. O atlamasa bile illa biri atlardı. Hayat minnet borçlu değil. Kimse burdan yürümesin. Doktorlara bir ömür borçlu keza başini dikiş atmasalar kan kaybından ölürdü:X Böylede bakılabilir olaya.

Sanırım bugun hakan şey demiş:"Efecanın ve Serkayın fanlarının oyları finalde Atakan'a" diye @Maskeli Fedai @EFE UYSAL bu da dediğime çıkıyor.
Hakan'ın verdiği defter örneği geçen ben hindistan cevizi diyerek örnek vermiştim. Hakan da biliyor ki yarişma şikeli:F Acun şampiyon yapmaz demeye getirdi:F

kendi dışarı çıktımı atakan kendimi çıktı ben izlememiştim de oorasını

Evet nerdeyse kendi çıktı. Atakan da dedi bi an bayıldım sonra nefes alamayınca ayılmış. Ordaki platformundan altından geçti yan taraftan cıktı. Yukarı çıkarken atladı.

Hımm öylemi ben tanıtımda görmüştüm izleyemedim de serkay çıkarırken
görmüştüm