Kesin izliyorsundur)) Hakanın gomuldu bugun
))
Oruçlu bir halde yalan söylemicem herhalde demi hergün izliyorum ben
programı hakanın deme o benim hakanım değil size katılmadığım zaman
niye böyle oluyor
Kesin izliyorsundur)) Hakanın gomuldu bugun
))
Dün yaptığı hareketle bizi güldürebilir, eğlendirebilir ama şampiyonluğu kaybetti. Çok net bir şekilde göreceksiniz zatenAnca ruyanda oda hayalllerinGercekleri Türkiye biliyor
![]()
Gorusuruz finaldeDün yaptığı hareketle bizi güldürebilir, eğlendirebilir ama şampiyonluğu kaybetti. Çok net bir şekilde göreceksiniz zatenDefter benzetmesinde de bir şey yok bence çok abartmayın.
Hep istedigin taraftan bakiyorsunOruçlu bir halde yalan söylemicem herhalde demi hergün izliyorum ben
programı hakanın deme o benim hakanım değil size katılmadığım zaman
niye böyle oluyor![]()
Gorusuruz finaldeNasil bir sey yok 😡
Hep istedigin taraftan bakiyorsun)))
Sen Muratla Semihin arasında geçen husumeti bilmiyorsun kiSemihe zorla bir senaryo vermişler sen filimde kahkaha atan kötü adamı oynuyacaksin demiş yoksa normal bir hayatta bir insan bu kadar ciğeri karalar bağlamaz.. Zaten murat onu ölen kardeşi yerine koymuş o dışarı çıkınca onu da sildi böyle bir adam Semih işte.. Kendi kendini anlatan biri.. Semihi bu kadar insanlıktan çıkaran fanlari adamın egosunu şişirdiler sonuç bu
Yunusu geç o Semihe takmiş da Atakan işine geldiğinde Semihin bu huylarına muhtaç kaldı. Mesala sembol oyununda Semihe onları demorilize edecek şeyler söyle dedi Semih iplemedi bileSerkay ile Semih konusunda iki tarafında yanlışları bulunuyor.açıkçası iki tarafta masum değildir..dün Semih'in yaptığını takım arkadaşları dahi yanlış buldu.bu yaptıkları hiç hoş değildi bu ortada.
Sen Muratla Semihin arasında geçen husumeti bilmiyorsun kiGelmişsin burda Semih sildi onu diyorsun
Git bi araştır olay neymiş nasılmış diye. Sonra gel konunun o tarafından konuş
Yunusu geç o Semihe takmiş da Atakan işine geldiğinde Semihin bu huylarına muhtaç kaldı. Mesala sembol oyununda Semihe onları demorilize edecek şeyler söyle dedi Semih iplemedi bileAtakan hastaneden cıktıgından beridir Gönüllülere bi yamanma derdinde. Serkayın ilk havuza atlamasına bağlayabilirsiniz ama adam zaten kendi dişarı çıkmıştı. O atlamasa bile illa biri atlardı. Hayat minnet borçlu değil. Kimse burdan yürümesin. Doktorlara bir ömür borçlu keza başini dikiş atmasalar kan kaybından ölürdü
Böylede bakılabilir olaya.
Sanırım bugun hakan şey demiş:"Efecanın ve Serkayın fanlarının oyları finalde Atakan'a" diye @Maskeli Fedai @EFE UYSAL bu da dediğime çıkıyor.
Hakan'ın verdiği defter örneği geçen ben hindistan cevizi diyerek örnek vermiştim. Hakan da biliyor ki yarişma şikeliAcun şampiyon yapmaz demeye getirdi
![]()
Evet nerdeyse kendi çıktı. Atakan da dedi bi an bayıldım sonra nefes alamayınca ayılmış. Ordaki platformundan altından geçti yan taraftan cıktı. Yukarı çıkarken atladı.kendi dışarı çıktımı atakan kendimi çıktı ben izlememiştim de oorasını
Evet nerdeyse kendi çıktı. Atakan da dedi bi an bayıldım sonra nefes alamayınca ayılmış. Ordaki platformundan altından geçti yan taraftan cıktı. Yukarı çıkarken atladı.
2 kulaç kalmişti kafasının çıkmaya, serkay atlarken tek kulaç kaldı. İşte o ara doluştılar havuzaHımm öylemi ben tanıtımda görmüştüm izleyemedim de serkay çıkarırken
görmüştüm
2 kulaç kalmişti kafasının çıkmaya, serkay atlarken tek kulaç kaldı. İşte o ara doluştılar havuza
Verilmiş sadakası varmişHımm tmm tşk edrim anlattığın için 15 20 dikiş atılmış kafasına allah korudu resmen ya