Survivor 2016 - 88.Bölüm Yorumları

Hoaydaaa ulan sen emekli maaşını (20 bin Frank :A) Semih'e mi basıyorsun :A Yazıklaaar olsun :A
Sanane lümpen :A

Bazen ya kameralar cekmıyor yada yanliş gösterılıyor.Bırcok şeyı sonradan ögrenıyor.
Atakanın yavsak olayı Tugbala kavga sırasına.Ama atakanın böyle bısey dedıgını görmedık.Sonra kabul ettı.
Semıhın memiçe sıvılcelı demesı ben görmedım tvde gösterıldı mi? Şimdı bu gece ögrendım.
Nagıhanında anlattıgı olaylar böyledir.En son nagıhan Atakan için benı yanına cekmeye calışıyor dedı ama Atakanı nagının yanında görmedık. İlla bı araya gelmışlerdır ama göruntu görduk mu hayır. Bazı göruntuler ya cekılmıyor yada yayınlanmıyor önemsız denerek. Nagının semıhın tarafına gectıgınden berıdır bı vukuatı olmadı. Çünku semıh baya desteklıyor onu. Atakan hep ezgıyı destekledı. Belkı ondan ılgı görse böyle olmazdı?(sporcu oldukları için yanliş anlasılma olmasın)
Ütopyanin benzeri olmaya çalışıyor.Yapım ekibi Atakanın yanına Damla veya Serkayı oturtmaya çalışıyor :A Semih ve Nagihan torpilsizlikle uğraşıyor.

Adamı yine uyardı durduk yere :T:

Bazen ya kameralar cekmıyor yada yanliş gösterılıyor.Bırcok şeyı sonradan ögrenıyor.
Atakanın yavsak olayı Tugbala kavga sırasına.Ama atakanın böyle bısey dedıgını görmedık.Sonra kabul ettı.
Semıhın memiçe sıvılcelı demesı ben görmedım tvde gösterıldı mi? Şimdı bu gece ögrendım.
Nagıhanında anlattıgı olaylar böyledir.En son nagıhan Atakan için benı yanına cekmeye calışıyor dedı ama Atakanı nagının yanında görmedık. İlla bı araya gelmışlerdır ama göruntu görduk mu hayır. Bazı göruntuler ya cekılmıyor yada yayınlanmıyor önemsız denerek. Nagının semıhın tarafına gectıgınden berıdır bı vukuatı olmadı. Çünku semıh baya desteklıyor onu. Atakan hep ezgıyı destekledı. Belkı ondan ılgı görse böyle olmazdı?(sporcu oldukları için yanliş anlasılma olmasın)
Haklısın bazı konuşmaları kamera yayınlamıyor..kimin hangi konuda konuştuğunu detaylı olarak daima yayınlamıyor..ama nagihanda şu bariz ortada.çok fazla lüzumsuz konularda bulunuyor.aşırı lüzumsuz boş detaylarla uğraşıyor.senin dediğin doğrudur illaki kamera arkası bilinmeyen durumlar oluyordur.ama Nagihan karakter olarak yarışmadaki duruşunu hiçbir şekilde olumlu bulamıyorum..kendi yaptığı hareketleri fark edemiyor ama başka yarışmacılarda anında bunu söylüyor.gönüllüler yarışma kazanınca normal bir sevinçte onlara şımardılar diyor ama kendi yarışma kazanıncada çok abartılı seviniyor.

Evet bende gördum. Konserde uclunun net göruntusu var. Efecan yok.
Semihin dedigine gelindi. Bugunku oyunda semih birden fazla oyun alirsa ozaman onunda karkisiyla kafa kafaya tokusturmus olacak.
Bu semhin bir zaferidir ama umarim acun bunun karsiliginda semihi damla veya serkaya elettirmez
Semihi eleyecekse Atakan elemeli.Serkay elerse çok yazık olur

Haklısın bazı konuşmaları kamera yayınlamıyor..kimin hangi konuda konuştuğunu detaylı olarak daima yayınlamıyor..ama nagihanda şu bariz ortada.çok fazla lüzumsuz konularda bulunuyor.aşırı lüzumsuz boş detaylarla uğraşıyor.senin dediğin doğrudur illaki kamera arkası bilinmeyen durumlar oluyordur.ama Nagihan karakter olarak yarışmadaki duruşunu hiçbir şekilde olumlu bulamıyorum..kendi yaptığı hareketleri fark edemiyor ama başka yarışmacılarda anında bunu söylüyor.gönüllüler yarışma kazanınca normal bir sevinçte onlara şımardılar diyor ama kendi yarışma kazanıncada çok abartılı seviniyor.
Evet naginin o hareketi beni de sinir ediyor:F Kızım sen de yapıyorsunnnn diye ekrana bağırdığımı hatırlıyorum:F Aslında nagihan o hareketleri onlar yaptı diyip yapıyor. Dünkü oyun kazandıklarında da dedi "ama onlar yapıyor" dedi. Atakan set çekti biz onlar değiliz dedi.
Serkay elenseydi keşke ama serkay tt olmuş dün o yuzden acun abisi elememiştir.
Evet bende gördum. Konserde uclunun net göruntusu var. Efecan yok.
Semihin dedigine gelindi. Bugunku oyunda semih birden fazla oyun alirsa ozaman onunda karkisiyla kafa kafaya tokusturmus olacak.
Bu semhin bir zaferidir ama umarim acun bunun karsiliginda semihi damla veya serkaya elettirmez
Konser dünmüydü? Ben bu gece sanıyordum oysa konserin canlı bağlantısı bulmuştum :F
Semihi eleyecekse Atakan elemeli.Serkay elerse çok yazık olur
Aynen daha mantıklı olur
Oda anca hileyle eleyebilir acun :)))
Hilesi hurdasını geçersek sosyal medyaya bakarsak Atakan elerse tepkileri daha aza indirir acun:X

Evet naginin o hareketi beni de sinir ediyor:F Kızım sen de yapıyorsunnnn diye ekrana bağırdığımı hatırlıyorum:F Aslında nagihan o hareketleri onlar yaptı diyip yapıyor. Dünkü oyun kazandıklarında da dedi "ama onlar yapıyor" dedi. Atakan set çekti biz onlar değiliz dedi.

Konser dünmüydü? Ben bu gece sanıyordum oysa konserin canlı bağlantısı bulmuştum :F

Aynen daha mantıklı olur

Hilesi hurdasını geçersek sosyal medyaya bakarsak Atakan elerse tepkileri daha aza indirir acun:X
Göruntuler bu sabah dustu internete. Haftaya unluler bir dokunulmazlik alirsa ibragim potaya girerse elenir ve artik bireysellik baslar.

Aynen daha mantıklı olur

Ütopyanin intikami alinacak!!

Belki de desteklemiyor gibi görünüp destekliyordu nerden biliyorsun bunu @eskici daha iyi anlatır sana :A

Umarım dediğin gibidir yarın Serkay Semih'i eleyince şok olmanı istemem. :A
@Maskeli Fedai acunun survivor da son 5 yildir diyim öncesini pek hatirlamiyorum en cok sevdigi ve destekledigi adam turabidir bunu daha kac kere söyleyecem sana :A
Desteklediğini sanmıyorum çünkü Acun az kalsın diskalifiye ediyordu onu.
Saka yapiyorsun galiba acun turabiyi diskalifiye etmesi gerekiyordu zaten yaptigi seylerin sayisi bini asmisti ama jer seferinde seni diskaliiye ederim diyerek insanlari kandirdi diskalifiye edecek olsa ederdi cünkü diskalifiye olmayi haketmisti turabi yani acun turabiyi cok destekledi :D

Senin kaynak paylasmadimi? Facebookta survivor kesin bilgi sayfasi var. Cok uyesi yok. O sayfayi 2 haftadir izliyorum hic yanlis bilgi vermedi

1140 begeni var. Resimde siyah arka plan ustunde survivor lost yaziyor
Facebook'um yok genele açıksa googledan bulabılırım.

Forum İstatistikleri

Konular
176,239
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs