Maskeli Fedai
Favori Üye
Bu tetkikler tamamen doktorun kararı.Semihin olayla ilgisi yokiki günde ayak iyileştiren dominikli doktorlara helal olsun))))
Bu tetkikler tamamen doktorun kararı.Semihin olayla ilgisi yokiki günde ayak iyileştiren dominikli doktorlara helal olsun))))
Ondan diyorum adamlar tip tarihine geçti iki günde oynayamayacak ayağı sapasağlam yaptılar Semih doktor değil tabi ki ilgisi yok)))Bu tetkikler tamamen doktorun kararı.Semihin olayla ilgisi yok
Çok bilmişOndan diyorum adamlar tip tarihine geçti iki günde oynayamayacak ayağı sapasağlam yaptılar Semih doktor değil tabi ki ilgisi yok)))
Eger dogruysa bu hafta kesin bir gönullu elenir cunku aksamki dokunulmazlik unlulerin.Ekli dosyayı görüntüle 50750
Facebooktaki gördüm.Doğru mu yanlış mı siz bilirsiniz
@beyazsoy @Yiğitt @Forumdash @Bully @EFE UYSAL @Doğu @dosimosi @eskici @Billy Kane @sürgünüm
Fotomontaj olduğu o kadar belli kiEkli dosyayı görüntüle 50750
@beyazsoy @Yiğitt @Forumdash @Bully @EFE UYSAL @Doğu @dosimosi @eskici @Billy Kane @sürgünüm
İnanmayın orjinali bu belgedir. Geri zekalı arkadaş tarihi aynı fontta ve No: yerindeki rakamları değişmemişEkli dosyayı görüntüle 50750
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?