Eee sebebi yazdım ya ilk sayfada Semihin arkadaşı yok, Semih haftaya diskalifiye olmazsa gerçi olsa bile aile ödülü ünlülerin Gönüllülerin aileye bağlılığı yok hepsi uyduruktan oyunculuk sergiliyorlarYine Damla kazandı ohh beee
10-6 ödül bizim.
Nerede uyduruk ödül var Gönüllüler kazanıyor zaten @Forumdash
Hahaha alemsin bacım.Eee sebebi yazdım ya ilk sayfada Semihin arkadaşı yok, Semih haftaya diskalifiye olmazsa gerçi olsa bile aile ödülü ünlülerin Gönüllülerin aileye bağlılığı yok hepsi uyduruktan oyunculuk sergiliyorlar
Demet akbağa bakarken damla için parkurda parkur değiştirmişler millet isyanda
@Forumdash bayanmiydi ? :OHahaha alemsin bacım.
Erkeğim de @Yiğitt gevşek ağız davranmişSimdi 3 adama bakiyorum. Mesele diye bir sarki var. Seda seyandaki adayin biri hep söylerdi simdi ilkkez sarkiyi bir baskasindan dinliyorum.
Arabesk sarkilara bayiliyorum. Gurbette ne dinleniliyor be
@Forumdash bayanmiydi ? :O
Beter olabilir yani. Semihin bacağına inanmayıp doktor tarafından onaylandiği halde şimdi acitasyon yapılmasınHerkese selam
damlanın beli çok kötü oldu ondan sanırım kız bir daha öyle devam etseydi
beli iyice kötü olurdu
Simdi 3 adama bakiyorum. Mesele diye bir sarki var. Seda seyandaki adayin biri hep söylerdi simdi ilkkez sarkiyi bir baskasindan dinliyorum.
Hahaha kahkaha attımErkeğim de @Yiğitt gevşek ağız davranmiş
Beter olabilir yani. Semihin bacağına inanmayıp doktor tarafından onaylandiği halde şimdi acitasyon yapılmasın
Ama o şarkının sahibi o adam arabesk söyleyip aslında popcuymuşSimdi 3 adama bakiyorum. Mesele diye bir sarki var. Seda seyandaki adayin biri hep söylerdi simdi ilkkez sarkiyi bir baskasindan dinliyorum.
Suan izliyorum. Sempatik biri adam. Daha önce görmustum tv de ama bu sarkinin onun oldugunu bilmiyordum.Ama o şarkının sahibi o adam arabesk söyleyip aslında popcuymuş
Ama o şarkının sahibi o adam arabesk söyleyip aslında popcuymuş
Bende tam sizi 3 ADAM konusuna ekledim ikinizi izlediniz mi bilmeden.Suan izliyorum. Sempatik biri adam. Daha önce görmustum tv de ama bu sarkinin onun oldugunu bilmiyordum.
Ben muzigi birkali baya olmus. Ismail yk nerdesin cd si ciktigi zamanlar cok muzikle hasir nesirdim. Sarki sözlerimde coktur benim
Ne tür sözler? Bol kafiyeli? Bol atarlı giderli yada cok damardan?Suan izliyorum. Sempatik biri adam. Daha önce görmustum tv de ama bu sarkinin onun oldugunu bilmiyordum.
Ben muzigi birkali baya olmus. Ismail yk nerdesin cd si ciktigi zamanlar cok muzikle hasir nesirdim. Sarki sözlerimde coktur benim
Bu akşamki survivor konusu survivor olmaktan cıktı bari konu hit alsın istemezmisin?Bende tam sizi 3 ADAM konusuna ekledim ikinizi izlediniz mi bilmeden.
Oraya gelin de oradan konuşalım.
Genelde gurbetle alakali. Sevgiliye söylenebilecek sarkilar ama anami dusunerekten yazdigim sarkilarNe tür sözler? Bol kafiyeli? Bol atarlı giderli yada cok damardan?
Bu akşamki survivor konusu survivor olmaktan cıktı bari konu hit alsın istemezmisin?
Üzdün şimdiGenelde gurbetle alakali. Sevgiliye söylenebilecek sarkilar ama anami dusunerekten yazdigim sarkilar
Artik annem yakinimda. Cocuklugum gencligim özlemlerle yanlizlikla gecti. Bu tarz seyler insani daha guclu yapiyor.Üzdün şimdi
O zaman neşeli bi şarkı sözü yazıp (belki bi gün) okursun, bizle paylaşirsinArtik annem yakinimda. Cocuklugum gencligim özlemlerle yanlizlikla gecti. Bu tarz seyler insani daha guclu yapiyor.
Cok sukur hersey geride kaldi
Bir tanede öyle sarkim varO zaman neşeli bi şarkı sözü yazıp (belki bi gün) okursun, bizle paylaşirsin
Peki ya parantez içi? Olur mu bir gün?Suan arabesk dinleyip eskileri konusmak pek iyi his vermedi acikcasi
Bir tanede öyle sarkim var