Survivor 2016 - 87. Bölüm Yorumları

Muzu kabuğuyla mı yiyorlar la bunlar :A

Yine Damla kazandı ohh beee :Z

10-6 ödül bizim. :Z

Nerede uyduruk ödül var Gönüllüler kazanıyor zaten @Forumdash :T:
Eee sebebi yazdım ya ilk sayfada:F Semihin arkadaşı yok, Semih haftaya diskalifiye olmazsa gerçi olsa bile aile ödülü ünlülerin:X Gönüllülerin aileye bağlılığı yok hepsi uyduruktan oyunculuk sergiliyorlar:F

Simdi 3 adama bakiyorum. Mesele diye bir sarki var. Seda seyandaki adayin biri hep söylerdi simdi ilkkez sarkiyi bir baskasindan dinliyorum.
Arabesk sarkilara bayiliyorum. Gurbette ne dinleniliyor be

@Forumdash bayanmiydi ? :O
Erkeğim de @Yiğitt gevşek ağız davranmiş:X

Herkese selam
damlanın beli çok kötü oldu ondan sanırım kız bir daha öyle devam etseydi
beli iyice kötü olurdu
Beter olabilir yani. Semihin bacağına inanmayıp doktor tarafından onaylandiği halde şimdi acitasyon yapılmasın:X

Simdi 3 adama bakiyorum. Mesele diye bir sarki var. Seda seyandaki adayin biri hep söylerdi simdi ilkkez sarkiyi bir baskasindan dinliyorum.
Arabesk sarkilara bayiliyorum. Gurbette ne dinleniliyor be

@Forumdash bayanmiydi ? :O
Erkeğim de @Yiğitt gevşek ağız davranmiş:X

Beter olabilir yani. Semihin bacağına inanmayıp doktor tarafından onaylandiği halde şimdi acitasyon yapılmasın:X
Hahaha kahkaha attım :F :F

Alemsiniz ya. :D

Ama o şarkının sahibi o :X adam arabesk söyleyip aslında popcuymuş :X
Suan izliyorum. Sempatik biri adam. Daha önce görmustum tv de ama bu sarkinin onun oldugunu bilmiyordum.
Ben muzigi birkali baya olmus. Ismail yk nerdesin cd si ciktigi zamanlar cok muzikle hasir nesirdim. Sarki sözlerimde coktur benim :)

Ama o şarkının sahibi o :X adam arabesk söyleyip aslında popcuymuş :X
Suan izliyorum. Sempatik biri adam. Daha önce görmustum tv de ama bu sarkinin onun oldugunu bilmiyordum.
Ben muzigi birkali baya olmus. Ismail yk nerdesin cd si ciktigi zamanlar cok muzikle hasir nesirdim. Sarki sözlerimde coktur benim :)
Bende tam sizi 3 ADAM konusuna ekledim ikinizi izlediniz mi bilmeden. :A

Oraya gelin de oradan konuşalım. :D

Ne tür sözler? Bol kafiyeli? Bol atarlı giderli yada cok damardan?:X

Bende tam sizi 3 ADAM konusuna ekledim ikinizi izlediniz mi bilmeden. :A

Oraya gelin de oradan konuşalım. :D
Bu akşamki survivor konusu survivor olmaktan cıktı:A bari konu hit alsın istemezmisin?

Ne tür sözler? Bol kafiyeli? Bol atarlı giderli yada cok damardan?:X

Bu akşamki survivor konusu survivor olmaktan cıktı:A bari konu hit alsın istemezmisin?
Genelde gurbetle alakali. Sevgiliye söylenebilecek sarkilar ama anami dusunerekten yazdigim sarkilar

iki günde ayak iyileştiren dominikli doktorlar tip tarihine gectinizin farkında misiniz))))

Son düzenleme: