Survivor 2016 - 84.Bölüm Yorumları

@Maskeli Fedai @EFE UYSAL :F
Cj5E-k7XAAAY68I.jpg

Ne diyelim tebrikler Damla'ya. Böylece Damla fanları sms de biriktirmiş olacak, son 2'ye kalır artık.

Atakan'ım çok istiyordu direkt finale gitmeyi. :( Neyse büyük sms var artık önümüzde, ben de destek olacağım tabii ki ona.

Gecen sene acuna kizardim turabiyi bu oyunla finale cikardi diye ama orda en azindan hakeden bir turabi vardi ama simdi haketmeyen bir damla var tebrikler acun :D

Damla finale. Damlanin sms destegi serkaya. Son duzlukte atakan ve semih kafa kafaya carptirilacak.
Planlar tikir tikir isliyor
Benden bu kadar. Bye bye :)
Üzülme Atakan seneye all-star tarzı yine survivor olcak orada olma garantisi almişti😉 Semih zaten anlaşmayla girdi kıbrısı göremez. Serkay efe de Atakan'a final için yem olsun yeter:X Maksat dostlar pazarda görsün der gibi program ilerlicek:A

Ne diyelim tebrikler Damla'ya. Böylece Damla fanları sms de biriktirmiş olacak, son 2'ye kalır artık.

Atakan'ım çok istiyordu direkt finale gitmeyi. :( Neyse büyük sms var artık önümüzde, ben de destek olacağım tabii ki ona.
Atakan mutlaka finalde olacaktır.bu sonuçla damla finalde bence Atakanda finalde kalan 2 kişi artık bakalım kim olacak:)

Damla nın çıkması hiç adil olmadı hiç sevmesemde nagihan bile çıksaydı olurdu

Geçen sene ne zaman smse/gazeteye geçildi 10sms 10 gazete yatırdım Semihe

Pardon
Acuna dicektim. Ahretliği yaptım heralde:X

Sen kaçtane attın?:X
Kardeşim de Atakancı beraber 5 oy attık. :A Anne ve babamın telefonlarına da ulaşırım daha 48 saat var önümüzde. :A

Atakan zekada damlaya geçildi ya yuh ve kardeşim acun nereden buldu bu kadar zeki erkeği)). Semih beyin ameliyatı yaparım der puzzule bile çözemez atakan herkese ayar verir aklında iki simgeyi tutamaz erkeklerin şanıni mahvetiniz)))

Atakan zekada damlaya geçildi ya yuh ve kardeşim acun nereden buldu bu kadar zeki erkeği)). Semih beyin ameliyatı yaparım der puzzule bile çözemez atakan herkese ayar verir aklında iki simgeyi tutamaz erkeklerin şanıni mahvetiniz)))
Atakan dövüşçü beynine o kadar darbe alıyor normal değil mi sence hafızasının Damla'dan daha kötü olması?

Acun'un zeka oyununu Damla direkt finale çıksın diye koyduğu açık.