Survivor 2016 - 84.Bölüm Yorumları

22:47'ye kadar cok tur döner. Atakan kaybedecek galiba(b)

Atakan finale çıktı çıkmasına da herkes Damla'nın finali garantilediğini söylüyor umutsuzlukla bekliyorum oyunu. :(

Hafıza oyunu yapmış Acun geçen seneki oyunu koymaz tabii yoksa Damla'sı nasıl finale çıkacak :T:

Survivor git gide kötüye gitmiyor mu sence de :D
Kanka eski tadı yok zaten. Eskiden Gönüllüler kazanırdı yerimden zıplardım, heyecan sesi kısar kulaklarımı tıkardım öyle bakardım. Duygu gittiğinde ağlamıştım düşünebiliyor musun altı üstü bir yarışma için ağlamıştım. Çok eğlenceliydi ah. :(

Son iki yıldır tam izlemiyorum bile. Eskiden en başından sonuna kadar aralıksız izler, sonra netten özel videolara bakardım. Şimdi izleyesim gelmiyor, baya da izlemediğim bölüm var. Son 1 ay zaten, izler bitiririz bu sezon da :A

Kanka eski tadı yok zaten. Eskiden Gönüllüler kazanırdı yerimden zıplardım, heyecan sesi kısar kulaklarımı tıkardım öyle bakardım. Duygu gittiğinde ağlamıştım düşünebiliyor musun altı üstü bir yarışma için ağlamıştım. Çok eğlenceliydi ah. :(

Son iki yıldır tam izlemiyorum bile. Eskiden en başından sonuna kadar aralıksız izler, sonra netten özel videolara bakardım. Şimdi izleyesim gelmiyor, baya da izlemediğim bölüm var. Son 1 ay zaten, izler bitiririz bu sezon da :A
Aynen öyle kardesim duygu zamaninda efsaneydi bende cok üzülmüstüm elendiginde duygu bu yarismanin bana kattigi en güzel seydir ama artik bitti ya gecen sene ve bu sene acun resmen programi rezil etti hep acun yüzünden oldu böyle ben bu sene izlemem ya finale bakarim sadece seneye de yarismacilara göre belki izlerim :D

Aynen öyle kardesim duygu zamaninda efsaneydi bende cok üzülmüstüm elendiginde duygu bu yarismanin bana kattigi en güzel seydir ama artik bitti ya gecen sene ve bu sene acun resmen programi rezil etti hep acun yüzünden oldu böyle ben bu sene izlemem ya finale bakarim sadece seneye de yarismacilara göre belki izlerim :D
Seneye izlemeyeceğim ben, bu sezon son 1 ayımız la ekme beni bitirelim. :T: Yapma böyle, @dosimosi sende öyle.

@eskici bu senle üçüncü sezonumuz, tamamlamamak olmaz. :T

Doğrudur geçen sene turabi var diye hiç izlemedim:X Turabi ne zaman girdi yarişmaya o zamanda beridir doğru düzgün izlemiyordum zaten:F Semih vs Serkan izlicem diye yine sardım ama biri ilk haftadan elendi:F seneye bakmam zaten dizilere sarıcam:sunglasses:
Seneye bende yokum, 2018'de tayfayı toplarız o zaman yine. :Z

Forum İstatistikleri

Konular
176,239
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs