Aman sizde zaten her GÖNÜLLÜLER birşey kazandığında, bir oyun aldığında hemen puzzle planlıydı, çubuklar düzdü, o alttaydı, bu üstteydi diye laf söylüyorsunuz. Efecan ve İbo'nun ful yenilmesi de ATAKAN'a yapılan planlı puzzelar olabilir.Damlanin puzzleni planli dizmisler. Bir önceki oyunda h harfleri uc ust uste olani ayni izaya koydu. Diger uc tane ortaya. Digeri sonda. Zaten tak tak takti. Nagihaninki farkli diziliyor
Ne oldu da?Survivor bu mu diyorum sadece acun her gecen sene survivoru daha da berbat bir hale getiriyor yaziklar olsun baska bir sey demiyorum benim bildigin survivor bu degil![]()
Cidden o olaydan beri aynı Damla'ya bir renk geldi.Ahahahaha Atakancılar da fark etmişEn güçlü bahane Damla kazanırsa
Ama bi keresinde damla ağzından kaçırmıştıAman sizde zaten her GÖNÜLLÜLER birşey kazandığında, bir oyun aldığında hemen puzzle planlıydı, çubuklar düzdü, o alttaydı, bu üstteydi diye laf söylüyorsunuz. Efecan ve İbo'nun ful yenilmesi de ATAKAN'a yapılan planlı puzzelar olabilir.
Ne oldu da?![]()
İnsan bir spoiler içine alır mesajıAhahahaha Atakancılar da fark etmişEn güçlü bahane Damla kazanırsa
Kıme demiştım nıkotin damlaya yaradı dıyeCidden o olaydan beri aynı Damla'ya bir renk geldi.![]()
![]()
Oyunun heyecanıyla demiştir.Ama bi keresinde damla ağzından kaçırmıştışeyler karişikti filan demiş
![]()
Görmüyor musun rezilligiAman sizde zaten her GÖNÜLLÜLER birşey kazandığında, bir oyun aldığında hemen puzzle planlıydı, çubuklar düzdü, o alttaydı, bu üstteydi diye laf söylüyorsunuz. Efecan ve İbo'nun ful yenilmesi de ATAKAN'a yapılan planlı puzzelar olabilir.
Ne oldu da?![]()
Al işte atakanın puzzleyla oynamışlar gerıde kaldıAman sizde zaten her GÖNÜLLÜLER birşey kazandığında, bir oyun aldığında hemen puzzle planlıydı, çubuklar düzdü, o alttaydı, bu üstteydi diye laf söylüyorsunuz. Efecan ve İbo'nun ful yenilmesi de ATAKAN'a yapılan planlı puzzelar olabilir.
Ne oldu da?![]()
Deminden beri dikkatli bakiyorum. Ilk uc usteki parcalar hep ayni siraya diziliyor. Ilk iki ust uste yaptiysa ucuncusu garanti ayni sirada.Aman sizde zaten her GÖNÜLLÜLER birşey kazandığında, bir oyun aldığında hemen puzzle planlıydı, çubuklar düzdü, o alttaydı, bu üstteydi diye laf söylüyorsunuz. Efecan ve İbo'nun ful yenilmesi de ATAKAN'a yapılan planlı puzzelar olabilir.
Ne oldu da?![]()
Sen ne triplerindesin la?Bugün survivoru izlemeyi birakabilirim![]()