Survivor 2016 - 84.Bölüm Yorumları

Semih, Damla, Serkay ve Atakan finale çıkar gibime geliyor. Baya güçlü bir sezon ve güçlü bir dörtlü olacak ama böyle olur.

Ben Efecan, Damla, Serkay ve Atakan olsun isterim ama Semih de garanti gider bence :)
Aynen olabilir ama Nagihanla Semih yer de değiştirebilir gibime geliyo, bakalım izleyip görücez ama benim isteğim de seninki gibi :D

Damlaci birisi kesin ve net olarak nagihan atakan finali oldugunu yazmis. Damla nagihani gecemezse atakan sembol sahibi.
Sabirsizlikla bekliyorum aksami

Semih, Damla, Serkay ve Atakan finale çıkar gibime geliyor. Baya güçlü bir sezon ve güçlü bir dörtlü olacak ama böyle olur.

Ben Efecan, Damla, Serkay ve Atakan olsun isterim ama Semih de garanti gider bence :)
Aslında tahmin ettiklerin finalde olabilir:) bende çoğunda bu şekilde olacağı kanaatindeyim:)

Damlaci birisi kesin ve net olarak nagihan atakan finali oldugunu yazmis. Damla nagihani gecemezse atakan sembol sahibi.
Sabirsizlikla bekliyorum aksami
Damla'nın almasını bilemiyorum, 7 sembolü alan Nagi'yi nasıl bitirmiş acaba? Bu arada Acun herkese geçen sezon 2-3 sembol beleşten vermişti, bu sezon da verir herhalde. :)

Farkı Damla, gümbür gümbür geliyoruz @HachiKo :Z
Baştan beri diyorum Damla kazanacak diye:X

Benim kaynakta damla yazmis.
Neyse aksama bakip görecez. Acun nagihanin performansini dusuk görunce erkene aldi finali.
@eskici damla garantilerse degisecekmisin avatarini? :)

Nagihanin damlaya 7 kere yenilmis olmasi biraz tuhaf.
Benim kaynak hala ilk bilgisine guveniyor buda demek oluyorki atakan ve damla finali görecegiz.
Geçen seneler bu sembol toplamada kaç kişi çıkıyordu? Bi erkek bi kız mı?

Baştan beri diyorum Damla kazanacak diye:X

Geçen seneler bu sembol toplamada kaç kişi çıkıyordu? Bi erkek bi kız mı?
Gecen sene en cok sembol mervedeydi. Baska kizlarda vardi en son serenay finale cikti. Erkeklerde turabi. Ikiside bir direge asili kaldilar. Sarildilar. Turabi almisti

Evet tek kisi.
Benim kaynak atakan diyor.
Atakan alirsa artik cok bakmam survivora. Kim elenirse elensin :D
Ben de damla için aynısını düşünüyorum:X Atakan alamazsa @eskici'nin komplosu devreye girecek az buçuk belki gıcık olduğum için bakarım:F

21.11 başladı

Keşke bölümde acun flashback yapsa:F bazen gerekli:A

Oyun başlasa da konuşsak, şarkı dinliyorum ben. :D Başladığı an açarım sesini :)

Atakan Efecan'ı gömdü ve onu 3 cana düşürdü. :Z İyi başladık böyle devam. :D

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,322
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato