Hazem
Favori Üye
Aynen, kıbrısa kimlerin çıkmasını istiyosun?Aynen, bir ay bol bol oturmak güzel olacak.Damla fanları da Serkay'a çalışır artık.
![]()
Aynen, kıbrısa kimlerin çıkmasını istiyosun?Aynen, bir ay bol bol oturmak güzel olacak.Damla fanları da Serkay'a çalışır artık.
![]()
Semih, Damla, Serkay ve Atakan finale çıkar gibime geliyor. Baya güçlü bir sezon ve güçlü bir dörtlü olacak ama böyle olur.Aynen, kıbrısa kimlerin çıkmasını istiyosun?
Aynen olabilir ama Nagihanla Semih yer de değiştirebilir gibime geliyo, bakalım izleyip görücez ama benim isteğim de seninki gibiSemih, Damla, Serkay ve Atakan finale çıkar gibime geliyor. Baya güçlü bir sezon ve güçlü bir dörtlü olacak ama böyle olur.
Ben Efecan, Damla, Serkay ve Atakan olsun isterim ama Semih de garanti gider bence![]()
Bu akşam şu sembolü alalım önce, sonra Serkay'ı destekleriz. Devamını da göreceğiz.Aynen olabilir ama Nagihanla Semih yer de değiştirebilir gibime geliyo, bakalım izleyip görücez ama benim isteğim de seninki gibi![]()
AynenBu akşam şu sembolü alalım önce, sonra Serkay'ı destekleriz. Devamını da göreceğiz.![]()
Aslında tahmin ettiklerin finalde olabilirSemih, Damla, Serkay ve Atakan finale çıkar gibime geliyor. Baya güçlü bir sezon ve güçlü bir dörtlü olacak ama böyle olur.
Ben Efecan, Damla, Serkay ve Atakan olsun isterim ama Semih de garanti gider bence![]()
Damla'nın almasını bilemiyorum, 7 sembolü alan Nagi'yi nasıl bitirmiş acaba? Bu arada Acun herkese geçen sezon 2-3 sembol beleşten vermişti, bu sezon da verir herhalde.Damlaci birisi kesin ve net olarak nagihan atakan finali oldugunu yazmis. Damla nagihani gecemezse atakan sembol sahibi.
Sabirsizlikla bekliyorum aksami
Baştan beri diyorum Damla kazanacak diyeFarkı Damla, gümbür gümbür geliyoruz @HachiKo![]()
Geçen seneler bu sembol toplamada kaç kişi çıkıyordu? Bi erkek bi kız mı?Benim kaynakta damla yazmis.
Neyse aksama bakip görecez. Acun nagihanin performansini dusuk görunce erkene aldi finali.
@eskici damla garantilerse degisecekmisin avatarini?
Nagihanin damlaya 7 kere yenilmis olmasi biraz tuhaf.
Benim kaynak hala ilk bilgisine guveniyor buda demek oluyorki atakan ve damla finali görecegiz.
Gecen sene en cok sembol mervedeydi. Baska kizlarda vardi en son serenay finale cikti. Erkeklerde turabi. Ikiside bir direge asili kaldilar. Sarildilar. Turabi almistiBaştan beri diyorum Damla kazanacak diye
Geçen seneler bu sembol toplamada kaç kişi çıkıyordu? Bi erkek bi kız mı?
Yani tek kişi kazanıyor? O zaman Damla'dır ya zaten Atakan sms de güçlü o yine gider.Gecen sene en cok sembol mervedeydi. Baska kizlarda vardi en son serenay finale cikti. Erkeklerde turabi. Ikiside bir direge asili kaldilar. Sarildilar. Turabi almisti
Evet tek kisi.Yani tek kişi kazanıyor? O zaman Damla'dır ya zaten Atakan sms de güçlü o yine gider.
Ben de damla için aynısını düşünüyorumEvet tek kisi.
Benim kaynak atakan diyor.
Atakan alirsa artik cok bakmam survivora. Kim elenirse elensin![]()
Serkay'ın hiç sembolü yok mu la? @eskiciAtakan Efecan'ı gömdü ve onu 3 cana düşürdü.İyi başladık böyle devam.
![]()
Yok