Bende suan icimden bunu gecirdim. Bugun artik son kez bakabilirimBugün survivoru izlemeyi birakabilirim
Ciddi söylüyorum %90 birakacam artik survivor izlemeyiİbo kazandı, hadi Atakan al da bitir.
Sen ne triplerindesin la?
Ciddi söylüyorum %90 birakacam artik survivor izlemeyi
En mantiklisiBende suan icimden bunu gecirdim. Bugun artik son kez bakabilirim
Niye diyorsun onu soruyorum?Ciddi söylüyorum %90 birakacam artik survivor izlemeyi
Dün de Nagiyi birinci yapmış, sonucu olması gereken kişi birinci olmuş şaka gibiSenin damla adim.adim finale gidiyor. Acun program basinda demisti bu sene bir kiz sampiyon olur diye. Son zamanlarda birinci yaparakta destekliyor zemin hazirliyor.
Survivor git gide kötüye gitmiyor mu sence deNiye diyorsun onu soruyorum?
Dün de Nagiyi birinci yapmış, sonucu olması gereken kişi birinci olmuş şaka gibi
Haklisin. Beklenen birseyHafıza oyunu yapmış Acun geçen seneki oyunu koymaz tabii yoksa Damla'sı nasıl finale çıkacak
Kanka eski tadı yok zaten. Eskiden Gönüllüler kazanırdı yerimden zıplardım, heyecan sesi kısar kulaklarımı tıkardım öyle bakardım. Duygu gittiğinde ağlamıştım düşünebiliyor musun altı üstü bir yarışma için ağlamıştım. Çok eğlenceliydi ah.Survivor git gide kötüye gitmiyor mu sence de
Aynen öyle kardesim duygu zamaninda efsaneydi bende cok üzülmüstüm elendiginde duygu bu yarismanin bana kattigi en güzel seydir ama artik bitti ya gecen sene ve bu sene acun resmen programi rezil etti hep acun yüzünden oldu böyle ben bu sene izlemem ya finale bakarim sadece seneye de yarismacilara göre belki izlerimKanka eski tadı yok zaten. Eskiden Gönüllüler kazanırdı yerimden zıplardım, heyecan sesi kısar kulaklarımı tıkardım öyle bakardım. Duygu gittiğinde ağlamıştım düşünebiliyor musun altı üstü bir yarışma için ağlamıştım. Çok eğlenceliydi ah.
Son iki yıldır tam izlemiyorum bile. Eskiden en başından sonuna kadar aralıksız izler, sonra netten özel videolara bakardım. Şimdi izleyesim gelmiyor, baya da izlemediğim bölüm var. Son 1 ay zaten, izler bitiririz bu sezon da
Seneye izlemeyeceğim ben, bu sezon son 1 ayımız la ekme beni bitirelim.Aynen öyle kardesim duygu zamaninda efsaneydi bende cok üzülmüstüm elendiginde duygu bu yarismanin bana kattigi en güzel seydir ama artik bitti ya gecen sene ve bu sene acun resmen programi rezil etti hep acun yüzünden oldu böyle ben bu sene izlemem ya finale bakarim sadece seneye de yarismacilara göre belki izlerim
Doğrudur geçen sene turabi var diye hiç izlemedimBu oyun geçen yıl daha eğlenceliydi @Forumdash
Seneye bende yokum, 2018'de tayfayı toplarız o zaman yine.Doğrudur geçen sene turabi var diye hiç izlemedimTurabi ne zaman girdi yarişmaya o zamanda beridir doğru düzgün izlemiyordum zatenSemih vs Serkan izlicem diye yine sardım ama biri ilk haftadan elendiseneye bakmam zaten dizilere sarıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?