Şu Yunus her seferinde nası yırtıyor elenmekten anlamış değilim bu gidişle adam finale gidecek .))normalde hilesiz oylamada Nagihan giderdi ama Yattara elenen isim olur malesef
Semih ibrahim bu zamana kadar nasil geldiyse onun icinde gecerli. Ibrahim kolyeler sayesinde ve gönullulerin az potaya girmesi sayesinde ve yunusta en cok potaya giren oldu ama sevilen biri.Şu Yunus her seferinde nası yırtıyor elenmekten anlamış değilim bu gidişle adam finale gidecek .))
Eyw.
Biraz esra erol havasida var kizdaSerenay Sarıkaya
Eyw.
Önceki seneler Survivor üzerine konuşuyorduk, bu sene seni ara ki bulasın. Sen olmayınca benim de yorum yapasım gelmiyor.
Sevilen biri mi kim seviyor ya sen olabilirsin belki. )))Semih ibrahim bu zamana kadar nasil geldiyse onun icinde gecerli. Ibrahim kolyeler sayesinde ve gönullulerin az potaya girmesi sayesinde ve yunusta en cok potaya giren oldu ama sevilen biri.
Sen ben üçümüz demek istedi sen olmayınca olmaz zaten demirbaşımız sensin.))Biraz esra erol havasida var kizda
Niye iyi bir oyuncu ve bir cok manevi degeri olan islerle ugrasiyor ve adada bence en masum kisi.Sevilen biri mi kim seviyor ya sen olabilirsin belki. )))
Onun arkasini duzeltme. Mesaj alindiSen ben üçümüz demek istedi sen olmayınca olmaz zaten demirbaşımız sensin.))
Nagihan'ın başka zaman olsa çamur oyununda 2 oyun üst üste vermesinin imkanı yok. Parkuru bile geride tamamladı. Bi gönül kırıklığı yaşıyor bence, haklı da sayılabilir. Bugüne kadar elinden geleni yaptı, Ünlüler takımı sayesinde dünya kadar ödül oyunu kazandı, geldiğimiz nokta da ise elenecek en güçlü aday. 7 tane Kıbrıs kolyesine de yazık olacak. Bir de baştan beri Acun, Nagihan'a iyi davranmadı bence.
O konuları pek bilmiyorumda konsey zamanları isim yazılınca çok alavere dalavere dönüyodu ordan gödüm pek takip etmesemde konuları derinlemesine bilmiyorum gördüğüm kadarıyla.Niye iyi bir oyuncu ve bir cok manevi degeri olan islerle ugrasiyor ve adada bence en masum kisi.
Evet seviyorum yunusuda
Onun arkasini duzeltme. Mesaj alindi
Serkay cidden komedi ya Semih sayesinde ödülleri löp löp yediği günleri unutuyor sanırım)))
Bugün korkudan Semihi seçemeyenler adama zayıf halka diyor
Yattara Atakan Yunus Nagihan hepsi Semih gitsin diyor.Gitmeyecek ulan gitmeyecek
Yunusun tavirlari digerlerinin yaninda igne deligiO konuları pek bilmiyorumda konsey zamanları isim yazılınca çok alavere dalavere dönüyodu ordan gödüm pek takip etmesemde konuları derinlemesine bilmiyorum gördüğüm kadarıyla.
Ben yavaştan kaçim o zaman Acun bu sabaha kadar bekletir adamı.)) İyi geceler.D
Daha yarim saatlik reklam girer. Git uyu
Ben sembol olmayanlarda yarisacak saniyordum. Yanilmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?