Survivor 2016 - 83. Bölüm Yorumları

Yattara mı gidiyor la?

Nagihandan kurtulamıyoz mu bugün de

Kime benziyor burda sizce ?

Ekli dosyalar

• 13266021_280099262331999_5878687663240390157_n.jpg
    54.3 KB · Hit: 8
Şu Yunus her seferinde nası yırtıyor elenmekten anlamış değilim bu gidişle adam finale gidecek .))
Semih ibrahim bu zamana kadar nasil geldiyse onun icinde gecerli. Ibrahim kolyeler sayesinde ve gönullulerin az potaya girmesi sayesinde ve yunusta en cok potaya giren oldu ama sevilen biri.

Semih ibrahim bu zamana kadar nasil geldiyse onun icinde gecerli. Ibrahim kolyeler sayesinde ve gönullulerin az potaya girmesi sayesinde ve yunusta en cok potaya giren oldu ama sevilen biri.
Sevilen biri mi kim seviyor ya sen olabilirsin belki. )))

Amma et muhabeti yaptilar.
Guya konseyde kazanan takimla az konusuluyordu

Acun nagiye iyi davranmadı mı nagiye ayrıcalık yapıp kızı ile konuşturdu nagiyi
sevmese bunu yapmazdı acun dünkü mü önceki unuttum şimdi nagihan 4 te 0 sıfır
yaptı sadece bugün değil son oyunlarda nagihan düşüşte

Niye iyi bir oyuncu ve bir cok manevi degeri olan islerle ugrasiyor ve adada bence en masum kisi.
Evet seviyorum yunusuda

Onun arkasini duzeltme. Mesaj alindi
O konuları pek bilmiyorumda konsey zamanları isim yazılınca çok alavere dalavere dönüyodu ordan gödüm pek takip etmesemde konuları derinlemesine bilmiyorum gördüğüm kadarıyla.

Korkudan seçemedi değil seçerlerdi ama çamur oyununda semih yavaş
o yüzden yattara nagi oynatmak istemedi

O konuları pek bilmiyorumda konsey zamanları isim yazılınca çok alavere dalavere dönüyodu ordan gödüm pek takip etmesemde konuları derinlemesine bilmiyorum gördüğüm kadarıyla.
Yunusun tavirlari digerlerinin yaninda igne deligi

Tolga Zengin ile sözleşme uzatılmış, ben öldüm beni gömün.

Bu arada özelden mesaj atıyorum ikidir niye cevap yazmıyorsun vicdansız? @ABAY_06

Acun sen de açıkla hadi?