Survivor 2016 - 83. Bölüm Yorumları

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,613
Puanı
1,061
Burlardayız sen nerdesin hayalet seni.))
Benmi hayaletim? Ben 1 sene zar zor 1000 yorum yaptim simdi 1 ay oldu belki ikinci bine kosuyorum
her aksam burdayim. Haftanin 4-5 gunu seni etiketleyip duruyorum. Bumu hayalet olmak ?

Benmi hayaletim? Ben 1 sene zar zor 1000 yorum yaptim simdi 1 ay oldu belki ikinci bine kosuyorum
her aksam burdayim. Haftanin 4-5 gunu seni etiketleyip duruyorum. Bumu hayalet olmak ?
Ben bu aralar yokum ya yoğunum herşeyden bir haberim nevar neyok senin Atakan hala elenmedimi.))

Bir erkek elenecek. Hangisi elenirse sasirmam. Acuna hangisi daha yararli olacaksa öyle yapar.
Memici 5 Dakika izledim. Adadan elenenler oraya gidince guzellesir o tam tersi bana adadaki kadar guzel gelmedi

Gördüydüm bunu, baya paylaşım oldu. Her ne kadar DAMLA favorim olsa da hak veriyorum. Açıkçası ya Acun'un açıklaması doğru değil, ya olay çok basit.
Acun kendini aklamak için herkesi harcıyor görüldüğü gibi. Şehvet konusunda da Semihi harcadı. Semin şehvet söylemi aslında buyultulcek olay değildi. Memiçi sexy gösterdiler saçlar filan ucuyordu.(bilinç altını aktif etti)
burda da kamera arkasında yarişmacıların özel ihtiyaçlaarını montaj ekibi ayıklayamamiş. Günler çoğalınca onlarında gözünden cıkmış
Nagide yapmiş dedi onlar neden gösterilmedi? Çünkü montaj ekibi o kadar sıkışık bir zamanda değildi.

Bir erkek elenecek. Hangisi elenirse sasirmam. Acuna hangisi daha yararli olacaksa öyle yapar.
Memici 5 Dakika izledim. Adadan elenenler oraya gidince guzellesir o tam tersi bana adadaki kadar guzel gelmedi
Az önce nihalin bir fotosunu gördüm o ne hal öyle
@beyazsoy'a üzüldüm