Survivor 2016 - 81.Bölüm Yorumları

Acun sigara olayının üstünü kapatmak için Semihle Atakanı öne sürdü basit mantık

Semih hem ünlüler hem gönüllüler hem rejiyle mücadele ediyor ütopya gibi.
Aynen öyle, filler çarpişiyor sadece
Atakana acıyorum. Oyuncusun anladık ekranlarda yer almak istiyorsun, böyle acun tarafına 2 kere yalakalık yapması hiç yakıştıramadım.geçen aylarda oyun konusunda teorim vardı oyunlarda serkaya yeniliyor diue @beyazsoy'a da cok kere söylemiştim. Bugun yine acunla ortak iş yaptı SeMihe oynadı. Semih fanlarının sms de gaza gelmesi sağlanmak için mağlum kaç haftadır para kazanamadı. Semih'i mağdur etmekten başka bişey değildi

Semihi bir kere mors etmek icin hazırlıksîz yakalamak icin yapti.
Zeki deniyor bu adama ama
bu kadarda altta kalınmazdı
bakalım yarın napcak?

Bu arada Atakan'ın bir hafta dok. olmasını sağlığı bahane etmesi cok saçmaydı. Aynı yarişta seda da sakatlandı neden 1 hafta dok olmadı? Elendi kız
Anıl kaç hafta survivorda yaşamış
neden pota sokturdu?

İlk değil hep oluyor tabiki. Nagihan da yapmiş. Ama montajdan cıkarmayı başarmışlar. Damalanın olayını aceleye gelmiş montaj işi resmen
haftanın 6 günü ertesine güne yetiştirilmeye çalişan 2.5 saatlik bir montaj. Kolay değil işleri.

Acun kurgu ekibini mubasebeye göndermiştir bugün
Sizin yüzünüzden adamlar işinden oldu bu veballe nasıl yaşayacaksınız eeeyyyy vicdan yoksunu fanlar

Semihin konseyde söylediği bir yalan da ben ismim yazılınca başkasına dayanamıyorum dedi.. Halbuki atakan semihin ismini yazınca bedel operasyonu yapacam dedi ve ezgiyi ve Arakani yazdırdı sonra yine atakani yazdi.

Acun kurgu ekibini mubasebeye göndermiştir bugün
Sizin yüzünüzden adamlar işinden oldu bu veballe nasıl yaşayacaksınız eeeyyyy vicdan yoksunu fanlar
Onlar bizim sms paralarımızla cehennemi garantilediler ya o yeter

Abla benle kafa mı buluyorsun

Bilgileri almış birilerinden işte ona göre tavrını belli etti
Yani kabul ediyorsuniz atakanin semihe yaptigi suclamalari. Semih is ceviriyor iste. Bilgiler sizdirilmis diyorsunuz yani atakanin dediklerini kabulleniyorsunuz

Benim anlamadigim.. Yunus neden Nagihan ve Yattara arasinda seçim yapti? Atakan'i neden seçemedi?

Ama neden dokunulmaz? Haksizlik degil mi bu?
Bu yarismada cok haksizlik oluyor zaten. Bir kac konsey önceside kerimoglu ve atakana kolye icin yarisma hakki verilmemisti ve kendilerini koruma hakki verilmeden aday olmuslardi

Yani kabul ediyorsuniz atakanin semihe yaptigi suclamalari. Semih is ceviriyor iste. Bilgiler sizdirilmis diyorsunuz yani atakanin dediklerini kabulleniyorsunuz
Yoo kabul etmiyorum

Atakana pasif kalmaması gerektiğini söylemişler işte

O adada en kulis çeviren adam Atakan yahu.Geçmişi unutmadık ve tüm sempatisini bitirdi

Acun Semihi gözden çıkardı bence yarın eleyebilme ihtimali var.Çünkü montajlarda bile Semihi hep haksız kötü yaratmış gibi göstermeye çalışıyor

Aslında tüm suç Semihte ne işin var Survivorda zaten adamlar ütopyada haksızlık yaptı ne olmaya geldin survivora ki?

Semihin konseyde söylediği bir yalan da ben ismim yazılınca başkasına dayanamıyorum dedi.. Halbuki atakan semihin ismini yazınca bedel operasyonu yapacam dedi ve ezgiyi ve Arakani yazdırdı sonra yine atakani yazdi.
O adada en çok yalan ve kulis yapan Atakandır.Bugün bile gitti 3 kişi Semihi yazalım dedi Semihin laflarını değiştirdi vs vs

Son düzenleme:
Elerse sike yapıldığı bariz ortada olur Acun hic Semihi sevmiyorki Survivor Türkiye sayfasında 10 dkda 1000 like alan uorumları silmiş ve daha niceleri büyük oylamada 1. olacakya potaya sokmak istedi.

Atakan bazı hakikatleri fark edince daha önce eleştirdiği Serkayı haklı bulması da dikkatlerden kaçmadı.ayrıca Atakanın dışardan bilgi aldığı apaçık ortada.konseyde konuştuklarının çoğunda hakikatli konuşmuş olsada bence çok zamansız oldu bu yeri değildi o konuşmaların.ayrıca dışardan bilgi almış olması yarışma açısından çokta etik değil aslında

Atakanin pek yalan söylediği vaki değil bir iki örnek yakaladım sadece ama Semih muhasebe işlerinde o kadar yalan söyledi ve algı oluşturmak için çok yalan söyledi ki saymakla bitmez.. Dünde ben kulis yapmadım dedi halkbuki yattaraya gelip neden ezgiyi yazması konusunda ikna etti ve yattara anlaştik mi Semih öz Türk diye kaç kez tekrar etti bu O kadar açık oldu ki semihin bunu inkar etmesi komik oldu)))

Elerse sike yapıldığı bariz ortada olur Acun hic Semihi sevmiyorki Survivor Türkiye sayfasında 10 dkda 1000 like alan uorumları silmiş ve daha niceleri büyük oylamada 1. olacakya potaya sokmak istedi.
Yattara ve Ibrahim dururken Semih elenir mi Yahudi biraz sakin acun az buz oyun alan adam varken neden semihi eylesin ki Semih atakan kavgası yeni başladı gelsin reytingler Semih elenirse anca Kıbrısta elenir

Muhasebe konusunda kimse Atakanın eline su dökemez.Adam Semihin istatistiklerini açığa sürdü )))

Kime göre neye göre hakikat)))