Bu iyiydiDamla sen yeter ki evet de, ben seni bağı bahçeyi satıp Amerika'lara götürürüm.
Olucak olucakİnşallah dediğin gibi olur
Atakana temiz tişört vermişlerDiğer konuda son attiğim resimdeki tişörtün silüetiyle aynı gibi Atakan gitmiştir
Nasıl ortak girmedi Şubattan beri ne yazıyoruz buradaO değil de ilk defa beğendiğim bir kıza @Polat Şaşmaz ortak girmedi.
Dizilerden sonra şimdi de yarışmalara mı geldi sıra. Senin yüzünden ortak girersin diye gönül rahatlığıyla bir kızı beğendiğimi açıklayamacak mıyım?Nasıl ortak girmedi Şubattan beri ne yazıyoruz burada
Kendini beğenmişte olabilir, yeter ki he desin.Atakan'a geçmiş olsunGerçekten adam ölümden döndü
Damla ağlarken bile Ünlüleri ödüle yakıştıramıyorum diyor.Bu derece kendini beğenmiş biri
Sende beğendiğim kızları beğenme Allah Allah ne yapayımDizilerden sonra şimdi de yarışmalara mı geldi sıra. Senin yüzünden ortak girersin diye gönül rahatlığıyla bir kızı beğendiğimi açıklayamacak mıyım?
Atakan NBA maçina gidemedi
Yükselmezse biz sana yükseliriz bunu göze alıyor musun ?
Üzüm baka baka kararır mısali. Damla da Serkayla takıla takıla insan asağılıyor.Enson serkaya aglıyordu.Atakan'a geçmiş olsunGerçekten adam ölümden döndü
Damla ağlarken bile Ünlüleri ödüle yakıştıramıyorum diyor.Bu derece kendini beğenmiş biri
Tamam varım ama yukselirseYükselmezse biz sana yükseliriz bunu göze alıyor musun ?
Damla'nın ağladığı sahnede içim parçalandı. Ulan bir insan bu kadar güzel ağlayamaz bundan sonra Damla bir yana diğerleri bir yanaAdayı Lost gibi ikiye yarıyorum Damla ve others
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?