Survivor 2016 - 78. Bölüm Yorumları

Yunus sıyırdı
Bu adam mazallah Survivor şampiyonu olursa soluğu Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde alır

Atakana temiz tişört vermişler
Diğer konuda son attiğim resimdeki tişörtün silüetiyle aynı gibi Atakan gitmiştir

Damla sen yeter ki evet de, ben seni bağı bahçeyi satıp Amerika'lara götürürüm.

Atakan'a geçmiş olsun
Gerçekten adam ölümden döndü

Damla ağlarken bile Ünlüleri ödüle yakıştıramıyorum diyor.Bu derece kendini beğenmiş biri

Nasıl ortak girmedi Şubattan beri ne yazıyoruz burada
Dizilerden sonra şimdi de yarışmalara mı geldi sıra. Senin yüzünden ortak girersin diye gönül rahatlığıyla bir kızı beğendiğimi açıklayamacak mıyım?

Atakan'a geçmiş olsun

Damla ağlarken bile Ünlüleri ödüle yakıştıramıyorum diyor.Bu derece kendini beğenmiş biri
Kendini beğenmişte olabilir, yeter ki he desin.

Dizilerden sonra şimdi de yarışmalara mı geldi sıra. Senin yüzünden ortak girersin diye gönül rahatlığıyla bir kızı beğendiğimi açıklayamacak mıyım?
Sende beğendiğim kızları beğenme Allah Allah ne yapayım
Hep senle çakışıyoruz bu konularda başka kimseyle bu kadar çakıştığım yok

Buraya yazıyorum Forumdash dediydi derdiniz. Haftaya Damlanın yukselişini izleriz Damla severlere duyrulur
@HachiKo @Doğu @polat şaşmaz
Yükselmezse biz sana yükseliriz bunu göze alıyor musun ?

Damla'nın ağladığı sahnede içim parçalandı. Ulan bir insan bu kadar güzel ağlayamaz bundan sonra Damla bir yana diğerleri bir yana
Adayı Lost gibi ikiye yarıyorum Damla ve others

Atakan'a geçmiş olsun

Üzüm baka baka kararır mısali. Damla da Serkayla takıla takıla insan asağılıyor.Enson serkaya aglıyordu.

Tamam varım ama yukselirse
.........düşünücem