Survivor 2016 - 78. Bölüm Yorumları

Yunus sıyırdı :A Bu adam mazallah Survivor şampiyonu olursa soluğu Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde alır :A

Atakana temiz tişört vermişler:X Diğer konuda son attiğim resimdeki tişörtün silüetiyle aynı gibi Atakan gitmiştir:Z

Damla sen yeter ki evet de, ben seni bağı bahçeyi satıp Amerika'lara götürürüm.

Atakan'a geçmiş olsun :( Gerçekten adam ölümden döndü

Damla ağlarken bile Ünlüleri ödüle yakıştıramıyorum diyor.Bu derece kendini beğenmiş biri :)

Nasıl ortak girmedi Şubattan beri ne yazıyoruz burada :D:D:D
Dizilerden sonra şimdi de yarışmalara mı geldi sıra. Senin yüzünden ortak girersin diye gönül rahatlığıyla bir kızı beğendiğimi açıklayamacak mıyım? :)

Damla ağlarken bile Ünlüleri ödüle yakıştıramıyorum diyor.Bu derece kendini beğenmiş biri :)
Kendini beğenmişte olabilir, yeter ki he desin.

Dizilerden sonra şimdi de yarışmalara mı geldi sıra. Senin yüzünden ortak girersin diye gönül rahatlığıyla bir kızı beğendiğimi açıklayamacak mıyım? :)
Sende beğendiğim kızları beğenme Allah Allah ne yapayım :D Hep senle çakışıyoruz bu konularda başka kimseyle bu kadar çakıştığım yok :A

Buraya yazıyorum Forumdash dediydi derdiniz. Haftaya Damlanın yukselişini izleriz Damla severlere duyrulur:X @HachiKo @Doğu @polat şaşmaz
Yükselmezse biz sana yükseliriz bunu göze alıyor musun ? :A

Damla'nın ağladığı sahnede içim parçalandı. Ulan bir insan bu kadar güzel ağlayamaz bundan sonra Damla bir yana diğerleri bir yana :A Adayı Lost gibi ikiye yarıyorum Damla ve others :F

Üzüm baka baka kararır mısali. Damla da Serkayla takıla takıla insan asağılıyor.Enson serkaya aglıyordu.

Yükselmezse biz sana yükseliriz bunu göze alıyor musun ? :A

Damla'nın ağladığı sahnede içim parçalandı. Ulan bir insan bu kadar güzel ağlayamaz bundan sonra Damla bir yana diğerleri bir yana :A Adayı Lost gibi ikiye yarıyorum Damla ve others :F
Tamam varım ama yukselirse :X .........düşünücem:A