Serkay'ın olacağını düşünüyorum.Yok kanıtım da vardı ki?ama çok çok sağol sen birtanesin.soruma cevap vermedin: Detiketledim?
Serkay'ın olacağını düşünüyorum.Yok kanıtım da vardı ki?ama çok çok sağol sen birtanesin.soruma cevap vermedin: Detiketledim?
Hep ayni bahaneler zatenForumda olsaydım etkinlik bölümünden direk olayı görüp çözüme kavuşturuyordum, saniyesi saniyesine de not düşünüyordum.
Bu sefer evde değildim de görmemişim.
Len buyur editör ol, ardından modluğa yüksel de görelim seni de.Hep ayni bahaneler zaten
Peki İbrahim hangi takımlı ?sana kızgınlıgımdan. serkay küfür etti. ama kendime ettim dedi işte. semih de terbiyesiz adam bana ettin demeye geitirdi ki öyle ydi bence.
yok bea sendeyani.umarım memüç gider de görür gününü. sinsirella şeytani.
aa amma çok serkaycı varmış ki bnde itiraf edeyim oh alde.Serkay'ın olacağını düşünüyorum.
Hic ugrasamamLen buyur editör ol, ardından modluğa yüksel de görelim seni de.
fb li kardeşim.Peki İbrahim hangi takımlı ?
kİNCİ misin sen anlamadım dediklerinden? @Yiğitt rica etsem mesajını kaldırır mısın bu şahsın.Konu hiç olmamiş iğrenç ne kadar özensiz böyle konu mu açılır. @halukerogluFOX(keser döndü sapı da döndü)
Yuuuuh
Çok kötüsün sende. iğrenç falan demedim böyle kötülük etmedim net. neyse . sen bilirsin.Yuuuuhsen dün olmamişları basıyordun ben bişey diyormuydum? Sen alıngansın
Bakip geldin diyorlarfb li kardeşim.: ) bnm gibi
Orda "net" takıldığımı bilmen lazım. "Çok kötüsün sende. iğrenç falan demedim böyle kötülük etmedim net. neyse . sen bilirsin.
Bana lütfen şaka yapma o zaman diyelim bitsin.Orda "net" takıldığımı bilmen lazım. "" kullanıyorsam takıldığım içindir. Yoksa ben de ciddi takılırım《 bu emojıleri kulanarak.
Gerçi seni de anlıyorum fazla muhabbetimiz olmadiği için neyi gerçek neyi şaka dediğimi bilmiyorsun
Tamamdır😉Bana lütfen şaka yapma o zaman diyelim bitsin.
Final sembolünü kimler alacak bakalım?Serkay'ın olacağını düşünüyorum.
tam da saana yukarı da soru sormuştum. ben de gece netten bakacağım her zaman ki gibi... aşk yeniden forever!!Bu akşam izleyemeyeceğim @eskici konuyu sana emanet ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?