Survivor 2016 - 76.Bölüm Yorumları

Atakan kazandı, 1-0 Ünlüler önde.

Semih unlulerde yunusu glnullulerdede ibrahimi seviyor :)

salak semih niye öyle dediki:T: az daha düşünse belki iyi bahane bulacaktı:X

Sen bence Atakan'a yoğunlaş :A Hem @Bully'nin de gözüne girersin @Maskeli Fedai gibi isyancı olmamak lazım :A
Karakter duruş sergiliyorum diyip hava basanları desteklemiyorum artık :X beni oyunlarda ekrana bağlayanları destekliyorum:A tuttuğum 3 isimin de duruşu yok bana göre gönüllüler hiç olunca kaldık bunlara:F

Damla Nagihan'ı gömdü. ss

Ünlülerde en kötü atıcı Semih. O kadar önde geldi 2 tane topu delikten atamadı :A

Karakter duruş sergiliyorum diyip hava basanları desteklemiyorum artık :X beni oyunlarda ekrana bağlayanları destekliyorum:A tuttuğum 3 isimin de duruşu yok bana göre gönüllüler hiç olunca kaldık bunlara:F
Hah böyle de canımı ye :A Bu sene ben de desteklemiyorum kimseyi gönülden. Sadece Semih'in programı trollemesi ve aykırı kişiliği hoşuma gidiyor. Yoksa elle tutulur, "şu kazansın" dediğim adam yok :) Geçen sene Hakan vardı mesela. Onu baya destekledim ve birinci olması için fiili desteklerde bulundum :A Elenince de baya üzülmüştüm.

Bizimkilerin üstünde baskı var. Parkuru erken bitirmemize rağmen atışlar fiyasko.