Sonu derken oyunun sonunda yapılacak şeyi diyorum. Yani top mu atacaklar bir şey mi dizecekler vs. gibiBelki gösterilen kısımlar sonlarıdır?bu kadar hararetli olması bu yuzdendir
Heee ben 7-8 gibi sonuç olarak anladımSonu derken oyunun sonunda yapılacak şeyi diyorum. Yani top mu atacaklar bir şey mi dizecekler vs. gibi
Bir kac dakika geriden izliyorum. Simdi izliyorum o kisimlari. Artik sasirmiyorum bu kadinin hareketlerineLa Nagihan ne diyon hhajajahahshha iki yüzlülüğe bak
Gördün demi rezilliğiBir kac dakika geriden izliyorum. Simdi izliyorum o kisimlari. Artik sasirmiyorum bu kadinin hareketlerine
Rapor etmek istiyorum seniGördün demi rezilliğiUlan artık sözün bittiği yerBu kadını destekleyen beyinsiz var mı acaba
Dur etme ben seni ikna ederim elimde belgeler varRapor etmek istiyorum seni
Var tabikiGördün demi rezilliğiUlan artık sözün bittiği yerBu kadını destekleyen beyinsiz var mı acaba
Ben 3 ismi de destekliyorum kafam rahat. Senaryo bu 3 isimdeDur etme ben seni ikna ederim elimde belgeler var
Semih bu kadınla yakınlaştıkca Semihten soğuyorum. Atakan'a sempatim pik yaptı bu bölüm
Performans olarak ben de hakkını veriyorum canım orası ayrı da bu yaptığı iki yüzlülükler bir değil iki değilVar tabikipanoramada basina bez baglayan biri var. Her haliyle destekliyor. performans olarak desteklenmeli bence ama bu yaptiklarini kabul etmek manasina gelmemeli.
Sen bence Atakan'a yoğunlaşBen 3 ismi de destekliyorum kafam rahat. Senaryo bu 3 isimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?