Survivor 2016 - 75. Bölüm Yorumları

Serkaylarda arkadaş ödülünde "arkadaşım eşek"i söyleselermiş:X semihin repartuarı genişse neden suclu semih? Hem niye burdan geldin? Yarınki kavgayla ne alaka? Şarkı mevzusu fazla rahatsız etmedi diğerlerini.
Ben izlemedim şarkı söylemesi ama insan evladının birine gıcık vermek(tahrik) için bunu yapabioecegime inanmam semihin herşeyin sabunun ama bu davranışının savunulacak bir şeyi olamaz . Hafif empati. Bana çocukken yapılmıştı çocuğun başını taşla yardım )))

Adamın annem şarkısını söylemesi de tahrikse ciddi anlamda psikolojik bozukluk vardır bunu söyleyen de :)

Semih onlara bakarak demedi yalnız gözlerini kapattı onlara taraf bilr değildi ortaya söyledi.
Sevincini en iyi şarkıyla kutlamiş. Onlarda arkadaş ödülünde hoplayıp zıplamişlardi Yunusun gucune gitmişti. @beyazsoy o zamanda biley demişmiydi? Arkadaş bu ya arkadaş:F diyip hölelenelim mi:F

Ben izlemedim şarkı söylemesi ama insan evladının birine gıcık vermek(tahrik) için bunu yapabioecegime inanmam semihin herşeyin sabunun ama bu davranışının savunulacak bir şeyi olamaz . Hafif empati. Bana çocukken yapılmıştı çocuğun başını taşla yardım )))
Sana neden yapıldı sen neden sinirlendin bilemem? Ayrıca çocukmuşun. Onlar koca adamlar:F

Konseyin sonuna denk geldim Semih'in Atakan'ı Nagihan ve Yattara'dan zayıf diye söylemesi çok saçmaydı sen önce kendi istatistiğine bak Atakan Nagihan'dan sonra ikinci sırada :D

Kıskançlığından ne diyeceğini şaşırmış bu Semih bir de Atakan'ı şimdi elemek istemiyormuş da Kıbrıs'ta eleyecekmiş peh Avatar sana gününü gösterecek oğlum hiç şansın yok. :A

Konseyin sonuna denk geldim Semih'in Atakan'ı Nagihan ve Yattara'dan zayıf diye söylemesi çok saçmaydı sen önce kendi istatistiğine bak Atakan Nagihan'dan sonra ikinci sırada :D

Kıskançlığından ne diyeceğini şaşırmış bu Semih bir de Atakan'ı şimdi elemek istemiyormuş da Kıbrıs'ta eleyecekmiş peh Avatar sana gününü gösterecek oğlum hiç şansın yok. :A
Semih hele bi son ikiye kalsin sonra atakani elemekten söz etsin.
Gerekcesi cok sacma. Kendisi bile inanmiyordur söylediklerine. Eskilere cok gitmiyeyim. Daha Gecen haftaki dokunulmazlikta atakan nagihanla tek kazandi oyunu.dun ve bugun yattara nerdeydi.
Atakanla Semih 14 kere yarismis ve semihin sadece iki galibiyeti var :)

Semih hele bi son ikiye kalsin sonra atakani elemekten söz etsin.
Gerekcesi cok sacma. Kendisi bile inanmiyordur söylediklerine. Eskilere cok gitmiyeyim. Daha Gecen haftaki dokunulmazlikta atakan nagihanla tek kazandi oyunu.dun ve bugun yattara nerdeydi.
Atakanla Semih 14 kere yarismis ve semihin sadece iki galibiyeti var :)
Semih 5 galibiyeti var o istatistik yanlış :A

Peki atakanin kac galibiyeti var :D
Atakanin performans kotu degil bence Semih , Yattara demeliydi.

:A:kiki::kiki::F:Fsen seviyormusun efecani.?
CjF8ofnWYAAwLpY.jpg