Polat Şaşmaz
Favori Üye
Atakani soylerken neden bulmak istedi iste o aklina gelmisEzgi üstünden niye vuruyor hala?![]()
Serkayla semih kavgaya tutuşuyor. Kafa tokuşturuyorlar Acun arkadan bağırıyor Serkay sakin diyeGoremedim noluyor?
Atakan artık kimseye üstünlük kuramıyor yarışlarda normal bir durum.Yattara ise atışlarda takır takır atıyorTahmin ettiğim gibi semih kinci biri olduğu için Atakan dedi ))) yattara ile Atakanin kiyasliyor şaka gibi )))
Bugün korktu sahaya çıkmadı ))) yüzmede zaten yok. Adamın beste bes yaptığı çok nadir dün ve bugün yattara yoktu sıfır çekti .Atakan hep gucluleri alır yattara hep ikincileri semih hep en kötüyü alır )))Atakan artık kimseye üstünlük kuramıyor yarışlarda normal bir durum.Yattara ise atışlarda takır takır atıyor![]()
Semih acunun yarışmasında adam bırakmadı diskalifiye aturdi acun tabiki tutasacak. Ama acun hakkediyor tahrike karşı fiziksel teması savunursa acun otomatikman kavgaya zemin hazırlıyor . Semih tahriklerinin sonucunu alıyor . Adam anne odulunde megee annem şarkısını söylemiş . Sonra semih masum oluyor ))))Serkayla semih kavgaya tutuşuyor. Kafa tokuşturuyorlar Acun arkadan bağırıyor Serkay sakin diyeSemih cocugu yakacak diye acun tutuşuyor
![]()
Bugün korktu sahaya çıkmadı ))) yüzmede zaten yok. Adamın beste bes yaptığı çok nadir dün ve bugün yattara yoktu sıfır çekti .Atakan hep gucluleri alır yattara hep ikincileri semih hep en kötüyü alır )))
Anne şarkısını söyledi söyledi ne var bunda.Semih acunun yarışmasında adam bırakmadı diskalifiye aturdi acun tabiki tutasacak. Ama acun hakkediyor tahrike karşı fiziksel teması savunursa acun otomatikman kavgaya zemin hazırlıyor . Semih tahriklerinin sonucunu alıyor . Adam anne odulunde megee annem şarkısını söylemiş . Sonra semih masum oluyor ))))
Serkaylarda arkadaş ödülünde "arkadaşım eşek"i söyleselermişSemih acunun yarışmasında adam bırakmadı diskalifiye aturdi acun tabiki tutasacak. Ama acun hakkediyor tahrike karşı fiziksel teması savunursa acun otomatikman kavgaya zemin hazırlıyor . Semih tahriklerinin sonucunu alıyor . Adam anne odulunde megee annem şarkısını söylemiş . Sonra semih masum oluyor ))))
İnsaf Yahuu insan evladı anne sevgisiyle birisine gıcık verir mi seni bilmem bana yapıldı(çocukken tabii semihin yaş sınırını nurdan öğrenebilirsi) sonra çocuğun kafasına taş attım annesiyle evimize gelmişlerdi ))))Anne şarkısını söyledi söyledi ne var bunda.
Sana göre de Semih kötü Serkay iyi adamlar kendilerinden iyi savunuyorsun)))
Adamın annem şarkısını söylemesi de tahrikse ciddi anlamda psikolojik bozukluk vardır bunu söyleyen deSerkaylarda arkadaş ödülünde "arkadaşım eşek"i söyleselermişsemihin repartuarı genişse neden suclu semih? Hem niye burdan geldin? Yarınki kavgayla ne alaka? Şarkı mevzusu fazla rahatsız etmedi diğerlerini.
Semih onlara bakarak demedi yalnız gözlerini kapattı onlara taraf bilr değildi ortaya söyledi.İnsaf Yahuu insan evladı anne sevgisiyle birisine gıcık verir mi seni bilmem bana yapıldı(çocukken tabii semihin yaş sınırını nurdan öğrenebilirsi) sonra çocuğun kafasına taş attım annesiyle evimize gelmişlerdi ))))