Survivor 2016 - 75. Bölüm Yorumları

Tahmin ettiğim gibi semih kinci biri olduğu için Atakan dedi ))) yattara ile Atakanin kiyasliyor şaka gibi )))

Nagihan bir kac hafta potaya girmez demistim. yarin gönulluler kaybederse eksilen onlardan olur. Unluler kaybederse yattara 100% ucuncu aday olur. Unlulerin erkekleri gönullulerin kizlari potada olacak

Fragmana bak semih ve serkay yine kapisiyor serkay semihi dövecek galiba :A

Atakan artık kimseye üstünlük kuramıyor yarışlarda normal bir durum.Yattara ise atışlarda takır takır atıyor :A
Bugün korktu sahaya çıkmadı ))) yüzmede zaten yok. Adamın beste bes yaptığı çok nadir dün ve bugün yattara yoktu sıfır çekti .Atakan hep gucluleri alır yattara hep ikincileri semih hep en kötüyü alır )))

Serkayla semih kavgaya tutuşuyor. Kafa tokuşturuyorlar Acun arkadan bağırıyor Serkay sakin diye:F Semih cocugu yakacak diye acun tutuşuyor:F
Semih acunun yarışmasında adam bırakmadı diskalifiye aturdi acun tabiki tutasacak. Ama acun hakkediyor tahrike karşı fiziksel teması savunursa acun otomatikman kavgaya zemin hazırlıyor . Semih tahriklerinin sonucunu alıyor . Adam anne odulunde megee annem şarkısını söylemiş . Sonra semih masum oluyor ))))

Bugün korktu sahaya çıkmadı ))) yüzmede zaten yok. Adamın beste bes yaptığı çok nadir dün ve bugün yattara yoktu sıfır çekti .Atakan hep gucluleri alır yattara hep ikincileri semih hep en kötüyü alır )))
Semih acunun yarışmasında adam bırakmadı diskalifiye aturdi acun tabiki tutasacak. Ama acun hakkediyor tahrike karşı fiziksel teması savunursa acun otomatikman kavgaya zemin hazırlıyor . Semih tahriklerinin sonucunu alıyor . Adam anne odulunde megee annem şarkısını söylemiş . Sonra semih masum oluyor ))))
Anne şarkısını söyledi söyledi ne var bunda.

Sana göre de Semih kötü Serkay iyi adamlar kendilerinden iyi savunuyorsun)))

Serkaylarda arkadaş ödülünde "arkadaşım eşek"i söyleselermiş:X semihin repartuarı genişse neden suclu semih? Hem niye burdan geldin? Yarınki kavgayla ne alaka? Şarkı mevzusu fazla rahatsız etmedi diğerlerini.

Anne şarkısını söyledi söyledi ne var bunda.

Sana göre de Semih kötü Serkay iyi adamlar kendilerinden iyi savunuyorsun)))
İnsaf Yahuu insan evladı anne sevgisiyle birisine gıcık verir mi seni bilmem bana yapıldı(çocukken tabii semihin yaş sınırını nurdan öğrenebilirsi) sonra çocuğun kafasına taş attım annesiyle evimize gelmişlerdi ))))

Serkaylarda arkadaş ödülünde "arkadaşım eşek"i söyleselermiş:X semihin repartuarı genişse neden suclu semih? Hem niye burdan geldin? Yarınki kavgayla ne alaka? Şarkı mevzusu fazla rahatsız etmedi diğerlerini.
Adamın annem şarkısını söylemesi de tahrikse ciddi anlamda psikolojik bozukluk vardır bunu söyleyen de :)

İnsaf Yahuu insan evladı anne sevgisiyle birisine gıcık verir mi seni bilmem bana yapıldı(çocukken tabii semihin yaş sınırını nurdan öğrenebilirsi) sonra çocuğun kafasına taş attım annesiyle evimize gelmişlerdi ))))
Semih onlara bakarak demedi yalnız gözlerini kapattı onlara taraf bilr değildi ortaya söyledi.