Bende tam tersi diyorum yarin ünlüler pazartesi gönüllülerYarını gönüllüler, pazartesiyi ünlüler diyorum ben.![]()
Ben bile bir serkayci olarak semihe saydirmaktan biktim sen hala bikmadin yaSemih çok zeki olduğundan tahmin yarışmasını yine ilk turda elendi)))
Pazartesi akşamı görüşelim.Bende tam tersi diyorum yarin ünlüler pazartesi gönüllüler![]()
Şu belgeseli olan boğamsı hayvan değil mi o?Acun fil besleyen var kı diyince aklıma geldi. Gelmişken bu gereksiz bilgiyi paylaşayım. Abd'de karının biri evde bizon besliyormuşAcun bunu soru olarak sorsun
![]()
Tamam görüsürüz bakalimPazartesi akşamı görüşelim.Eğer yarın da pazartesi de ünlüler kazanırsa geçersiz sayılır. Her ikisini doğru bilen kazanmış sayılır.
![]()
Evet kürklüŞu belgeseli olan boğamsı hayvan değil mi o?
Onu ahırda bile besleyemez?![]()
Bugün çok çene çaldık, ah @eskici hep senin işlerinEvet kürklüevet bakamadiği için barınak arıyor. Kadın baya bakmiş.
eve de giriyordu
![]()
Hapşirikli versiyonu da varHayret Nagi üst tura geçti.
Acun bu nasıl soru, öksürüğün ortalama hızı kaç km diyor.![]()
Ben ne yaptim izlemedim bile o yüzden cok yorum da yapmadin izlesem neler yapardim o zaman gör sen bundan daha da cok yapacamBugün çok çene çaldık, ah @eskici hep senin işlerin![]()
Ben öyle her akşam olamıyorum ki uzun süredir izlemiyordum bile.Ben ne yaptim izlemedim bile o yüzden cok yorum da yapmadin izlesem neler yapardim o zaman gör sen bundan daha da cok yapacam![]()
![]()
Kimin cenesini caldin ya niye hirsizlik yapiyorsunBen öyle her akşam olamıyorum ki uzun süredir izlemiyordum bile.Bugün canım sıkıldı gelip biraz çene çalayım dedim.
Eskiden daha kalabalık oluyorduk sanki, son zamanlarda boş konu.![]()
Nagi ile karıştırdın herhalde, kadın bir gülünce tüm midesi görünüyor.Acun damlayanlaf mı soktubence damla bi güldüğünde 12 cm açıyordur
![]()
Büyümüş de espri yaparmış.Kimin cenesini caldin ya niye hirsizlik yapiyorsun![]()
Evet bu aralar konular biraz bos oluyor gibi![]()
damlayla kariştiriyorsunNagi ile karıştırdın herhalde, kadın bir gülünce tüm midesi görünüyor.
Büyümüş de espri yaparmış.
Neyse bugünlük sayemde konuyu kurtardınız.![]()