Yarın nagi atakan ve semih profiliyle gelecem
Yarın nagi atakan ve semih profiliyle gelecem
Getirdin tabi kanki
Şu İbo da göğüs kıllarını aldırsın, ilk kez bi Survivor yarışmacısı böyleYarın nagi atakan ve semih profiliyle gelecemgıcık oldum bu akşam acuna
![]()
Bende oyunu görmeden söyledim.Getirdin tabi kanki![]()
![]()
Ben oyunu görmedigim icin ünlüler alir demistim ama gönüllüler almis![]()
Hadi ordan be görmeden söylemismisBende oyunu görmeden söyledim.![]()
Valla öyle söyledim la.Hadi ordan be görmeden söylemismis![]()
![]()
İbonun omuzlarda da vardı onun alıyorlarŞu İbo da göğüs kıllarını aldırsın, ilk kez bi Survivor yarışmacısı böyle![]()
Oyunun tanitimini görmüssündür senValla öyle söyledim la.Gönüllüler bayadır açtı, Acun kesin Gönüllülere verir diye yazdım ilk sayfada. @Forumdash şahidimdir.
![]()
Doğru dürüst yeni bölüm izlemeyen ben, tanıtım mı açıp izleyecek?Oyunun tanitimini görmüssündür sen![]()
Evet burdaValla öyle söyledim la.Gönüllüler bayadır açtı, Acun kesin Gönüllülere verir diye yazdım ilk sayfada. @Forumdash şahidimdir.
![]()
Doğru dürüst yeni bölüm izlemeyen ben, tanıtım mı açıp izleyecek?![]()
İyi be inandik tamamKıskanıyor @eskici beni![]()
Ödül neymiş, 10 bin tlyi anladım da diğeri neydi buzdolabı mı yine?Acuna su damlası değmesin hasta oluyor galibaYağmurda kaldı diye sesi gitmiş adamın
![]()
Yola gel böyle.İyi be inandik tamam
Ne kiskanacam seni la![]()
![]()
Hadi iddiaya girelim senle fragmani görmeden yarinki dokunulmazligi kimjn kazanacagini tahmin edelimÖdül neymiş, 10 bin tlyi anladım da diğeri neydi buzdolabı mı yine?
Yola gel böyle.![]()
4 kapılıymışÖdül neymiş, 10 bin tlyi anladım da diğeri neydi buzdolabı mı yine?
Yola gel böyle.![]()
Yarını gönüllüler, pazartesiyi ünlüler diyorum ben.Hadi iddiaya girelim senle fragmani görmeden yarinki dokunulmazligi kimjn kazanacagini tahmin edelim![]()