Tamam simdi gordum, ne kadar cok benzemis Efecan oradaO ibrahimmis. Yandigi icin karistirildigini söylediler birileri. Sende öyle sandin galiba
Aynen ben söylemiştim shortlarının renkleri de benziyorduO ibrahimmis. Yandigi icin karistirildigini söylediler birileri. Sende öyle sandin galiba
Usenmeden bide özelemi yazmis. semih yenildikce sende @Maskeli Fedai ye yaziyormusun özeldeÖzelden de yazdın ya aynı şeyi niye yazıyon tekrardan gıcık mısın oğlum
Biz onla sürekli konuşuruz özelden konu da Survivor'a geliyor genelde. O bana gıcıklık yapınca ben de yapıyorum tabii ama özelden yazmışın işte buraya niye etiketliyon tekrardanUsenmeden bide özelemi yazmis. semih yenildikce sende @Maskeli Fedai ye yaziyormusun özelde
Senin nispetler daha coktur. Malum semih ile atakanin arasindaki ucurum belliBiz onla sürekli konuşuruz özelden konu da Survivor'a geliyor genelde. O bana gıcıklık yapınca ben de yapıyorum tabii ama özelden yazmışın işte buraya niye etiketliyon tekrardan
Hahaha vurdu gol olduNeyse benden bugunluk bukadar. Iyi seyirler size
Senin nispetler daha coktur. Malum semih ile atakanin arasindaki ucurum belli
Damlanın Serkayı geçtiği gibi miSemih'in saçma sapan hareketleri ona oy kaybettirecek ünlüler oylamaya çıksada Atakan 1. olunca semih'in yüz ifadesini sabırsızlıkla bekliyorum