Benzerlerini defalarca söyledi ama dediğinin çeyreğini yapmıyor yok atesim çıktı yok omuz agriyor yok sakatim sürekli kaçan adam ne mücadelesimden bahsediyorBi söz söylemedi kiolanı söyledi
Benzerlerini defalarca söyledi ama dediğinin çeyreğini yapmıyor yok atesim çıktı yok omuz agriyor yok sakatim sürekli kaçan adam ne mücadelesimden bahsediyorBi söz söylemedi kiolanı söyledi
Tamam iyi geceler de espiriyi diyeydinYarın görüşürüz, bugünlük formumdaydım ve çok yoruldum. Sabah Güvenpark, oradan yürüyüş Anıtkabir, oradan piknik bir de geldim @eskici yi kırmayıp çene yaptım burada.Aşırı yorgunum, yatar ben.
Toparlanması lazımSemih 5 iki kırmızı buldu bugun 3-0 yaptı bu adam abdest alması lazım )))
Omzum dedi minder oyununda oynamadı mı? Bir tek dokunulmazlıkta oynuyor. O da (güya) gucune guvendiği için.(hala iddiam Anlaşmayla girsmeseydi.) Yoksa her oyunu (hani hastayım diyene bişeyin yok domuz gibisin derler ya) Semih domuz gibi oynayabiliyorBenzerlerini defalarca söyledi ama dediğinin çeyreğini yapmıyor yok atesim çıktı yok omuz agriyor yok sakatim sürekli kaçan adam ne mücadelesimden bahsediyor
Memiç istatistikte de iyi ona bakarsanMeşale öldülunde memiç iki kez oyun aldı serkay bir oyun aldi serkay memiçi eleştiriyor hala )))
Yatmak için anlaştı sanırım )))Omzum dedi minder oyununda oynamadı mı? Bir tek dokunulmazlıkta oynuyor. O da (güya) gucune guvendiği için.(hala iddiam Anlaşmayla girsmeseydi.) Yoksa her oyunu (hani hastayım diyene bişeyin yok domuz gibisin derler ya) Semih domuz gibi oynayabiliyor
Kasou yeter beeYatmak için anlaştı sanırım )))
Kerimoğlu kaosun babasıydı ama nanay oldu. Acun için puan alamayan üvey evlattir)))Kasou yeter beebize kavga lazım, oyun kazanmiş kime ne?
Kerimoğlu da Semihin öğrencisiydi unutmaKerimoğlu kaosun babasıydı ama nanay oldu. Acun için puan alamayan üvey evlattir)))
Semih Atakan finali olacak heyecan ve çekişmeli olması içinKerimoğlu da Semihin öğrencisiydi unutmaKerimoğlu ne kaosu yaptı? Semih gitti iyice pasif oldu. Hee seninki verdiğin örneğe çok güzel oluyor. Nihal kaosu süperdi ama oyunlarda sıfır çekiyordu.Semih de zaten ilk 3'e garanti isim. Ben hala ilk 2 görmuyorum
Serkay semih olmasın da nolursa olsunSemih Atakan finali olacak heyecan ve çekişmeli olması için
Kendin diyon Nihal kaosun babasıydı o zaman şimdiki semih kadar oyun kazanıyordu ama gitti ))) kerimoğlu semihten çok oyun kazanıyordu memiç ile ağlamali kaos yaptı gitti . Semih ile denek acun yatması için anlaşmış ))))Kerimoğlu da Semihin öğrencisiydi unutmaKerimoğlu ne kaosu yaptı? Semih gitti iyice pasif oldu. Hee seninki verdiğin örneğe çok güzel oluyor. Nihal kaosu süperdi ama oyunlarda sıfır çekiyordu.Semih de zaten ilk 3'e garanti isim. Ben hala ilk 2 görmuyorum
Nihalin 3/3 yaptiğini hatırlamıyorum bileKendin diyon Nihal kaosun babasıydı o zaman şimdiki semih kadar oyun kazanıyordu ama gitti ))) kerimoğlu semihten çok oyun kazanıyordu memiç ile ağlamali kaos yaptı gitti . Semih ile denek acun yatması için anlaşmış ))))
Semih gereksiz kaoslar üretiyordu ama Nihal gerçek kaos peşindeydi kız gitti hala özlü soykeri yaşıyor şehzade annesi gargamel ve azman sonra semihin bezetigi sahgy . Semihin tek dediği seviyorun en kötü yarışmacısı sabah akşam yemekten önce dediği tek cümle )))Nihalin 3/3 yaptiğini hatırlamıyorum bileKaoslarda 1.cim Semih 2.Nihal. semih yola acardı nihal o yoldan giderdi ancak
Semih yarın oynanacak oyunda kaç kere oynuyor ki 3-4 defa gösterdiler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?