Survivor 2016 - 67.Bölüm Yorumları

O mesajı ben yazmadım kuzenim yazdı :A

Adamın suratına bak hasta olduğu ortada işte baya solmuş işte :))) Hasta olmasa serum iğne verirler mi)))
Bir kez yalan söyleyen hep söyler .halkı acunu doktorları kandıran bir adam var ortada bile bile sayı veren başkası elensin diye yarışmayan biri . Böyle karakterdeki birinden herşey beklenir .boşuna savunma semihi bir sen değil bir ben değil alem biliyor)))

Bir kez yalan söyleyen hep söyler .halkı acunu doktorları kandıran bir adam var ortada bile bile sayı veren başkası elensin diye yarışmayan biri . Böyle karakterdeki birinden herşey beklenir .boşuna savunma semihi bir sen değil bir ben değil alem biliyor)))
Semihi tüm alem seviyor ve destekliyor :A

Kime yalan söyledi yahu.Hep söylermiş adamın suratından belli hastalığı iğne ve serum yemesi de yalan sana göre hatta ateşinin çıkması

@Harunnn60 değişmiş beyazsoy tanıyamıyorum :A

Atakan ve Semih yarın gönüllülere hulolop mudur nedir onu kafarına geçiriyor:A Atakan süper hareket çekti ya efeye:F

Acunu kandırıyor dediği için diyorum. Geçen diz konusunda acun rezil etmişti. Doktor oynayabilirsin dedediğini demişti. Demek ki ateşi biraz vardı bu sefer?

Kime yalan söyledi yahu.Hep söylermiş adamın suratından belli hastalığı iğne ve serum yemesi de yalan sana göre hatta ateşinin çıkması

Yukarda yazın yalan söyledi diye atap topallarken yalan soylemedi mi . Semihin bu kaçışını savuak akıllıca değil yahuu yapmayın semirciler de biliyor semih korkak biri Atakan ile karşılaşmamak için nasıl yalvarıyordu)))

Atakan geç bile kaldı Efecik. :A Sen oyun kazandıktan sonra rakip takıma karşı öyle anırırsan kafana hulahop da geçirirler başka şeyler de helal olsun Atakan'a :D

Ben hep diyorum var bi değişiklik ama kabul etmiyor @beyazsoy :A

Yukarda yazın yalan söyledi diye atap topallarken yalan soylemedi mi . Semihin bu kaçışını savuak akıllıca değil yahuu yapmayın semirciler de biliyor semih korkak biri Atakan ile karşılaşmamak için nasıl yalvarıyordu)))
Birde Semih bilerek sayı vermiş demişsin.Adam dokunulmazlıklarda oynamadı ki versin :A

Şimdi reyiz mi oldu hani tek reyiz Semih'ti. :A

Bir de sinirinden oturdukları yeri tekmeliyor. :F Anca başka yeri tekmelersin karşında hepyek Avatar Atakan var senin akıllı ol. :A
Reis ayrı Reyiz ayrı :A

Sıkıysa Atakana yapsın.Atakan ona orda bir girişir var ya Efecik neye uğradığını düşünüyor :A

Basket oyunu vardı orada bilerek dışarı attı zaten ilk oyunda omzum agriyor diye kaçmıştı ))) sonrada oynatmadilar konseyde tabiki sizin görmenizi istiyoruz dedi daha ne desin
Semihin atışları zaten berbat nasıl dışarı atıyor yahu.))) Adamın atışı o daha beter oyunlarda verdiği sayı vat

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,228
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs