Ödül neydi, ben bir haftadır izlemiyorum. Yarınla birlikte dönüşü yapayım artık.İyi yapmissin
Serkay kazandi ve gönüllüler kazandi tebrikler![]()
Semih boş laflara gerek yok Serkay haklı.![]()
Adamın hasta oluşu 1000 km öteden belli normal oynamaması.Semih oyundan kaçıyor atesim var diye (su ateşinin sondurur) sonra erkek gibi çıkın karşıma diyor )))
Madur semih ben de bir şey demedim)))Arkadaşlar adam hastalıktan çıkmış serum yemiş.Normal acıkması.Serumdan sonra her insan acıkır.Ama Yunus engellemiş sanırım![]()
Evet Semih hep hasta anlamıyorsun sen )))Adamın hasta oluşu 1000 km öteden belli normal oynamaması.![]()
Beyazsoy adam serum iğne falan almış ateşi çıkmış oynamayıp çekilmesi normal herşeyde laf atmamak lazım.Evet Semih hep hasta anlamıyorsun sen )))
Adamı zorla mağdur ediyorlarMadur semih ben de bir şey demedim)))
Serum aldıysa oynamayacak kaç gundur oynuyor. Biliyor ibo güçsüz digerlerini yememiyecek hemen hasta numarası ))))Beyazsoy adam serum iğne falan almış ateşi çıkmış oynamayıp çekilmesi normal herşeyde laf atmamak lazım.
Biraz Yunus oynasın![]()
Adam dogorken madur olmuş pilav bile vermiyorlar madureiyetin en büyüğü )))Adamı zorla mağdur ediyorlar![]()
Beyazsoy yalnız sadece sembol oyununda oynadı o zaman hastayım dedi zaten hatta Serkay laf atmıştı su sporları senin neyine diyeSerum aldıysa oynamayacak kaç gundur oynuyor. Biliyor ibo güçsüz digerlerini yememiyecek hemen hasta numarası ))))
Yunus engelemedi sadece o net ve kararlı cevap verdi.Arkadaşlar adam hastalıktan çıkmış serum yemiş.Normal acıkması.Serumdan sonra her insan acıkır.Ama Yunus engellemiş sanırım![]()
Mağdur etmesinler o zaman sende herşeye aynı mağduriyet deme yahu sen eskiden böyle değildin.Adam dogorken madur olmuş pilav bile vermiyorlar madureiyetin en büyüğü )))
Semih ya sakat ya hastadır. ))) Baştan oynayamacaksinBeyazsoy yalnız sadece sembol oyununda oynadı o zaman hastayım dedi zaten hatta Serkay laf atmıştı su sporları senin neyine diye
Adamın hasta olduğu suratına baktığında anlıyorsun.Serum falan yemiş doktordan belge de var
Serkayın terbiye sınırı bu işte.Semihin ateşini söndürecekmiş.Terbiyesiz saygısız ahlaksız herif
Ne bileyim semih pilav yiyemedi üzücü bir olay ))))Mağdur etmesinler o zaman sende herşeye aynı mağduriyet deme yahu sen eskiden böyle değildin.
Kerimoğlu kendini bitirdi Semih eleştirdi![]()
Bu seferde sudan kaçtı diyeceksiniz yine aynı hesapSemih ya sakat ya hastadır. ))) Baştan oynayamacaksin
Semih aynı laflar kafamizi utuluyor.adam tımar edeceğim diyor sonra bunlar saygısız terbiyesiz eğitecem diyor adamım ne kadar doğru konuştuğunu ispatı.