Survivor 2016 - 59.Bölüm Yorumları

Sanki Semih bu karga sesiyle birinci olacaktı hak eden birici oldu neyin mağduriyeti ya kendinize gelin)))

Semihin her şey yaptınız. Bu zeki Müren kalmıştı)))
Yahu Semihin 1.olmayacağı belliydi ben kalkmış burda kaba davranılmasını eleştiriyorum hala bana Zeki Müren falan diyorsun ben öyle birşey mi dedim

Şu bir gerçek ki Nagihandan 1 puan fazla almayı da haketmedi aynı Seda Bakan Kerimoğlunun berbat söylemesine rağmen yüksek verdi.

Sanki Semih bu karga sesiyle birinci olacaktı hak eden birici oldu neyin mağduriyeti ya kendinize gelin)))

Semihin her şey yaptınız. Bu zeki Müren kalmıştı)))
Yahu Semihin 1.olmayacağı belliydi ben kalkmış burda kaba davranılmasını eleştiriyorum hala bana Zeki Müren falan diyorsun ben öyle birşey mi dedim

Şu bir gerçek ki Nagihandan 1 puan fazla almayı da haketmedi aynı Seda Bakan Kerimoğlunun berbat söylemesine rağmen yüksek verdi.

Beyaz futbolu aç bırak Ezgiyi falan 12numara yancılarının sözde kurucusu bağlanacak :A @sürgünüm
Sadece 12 numara değil ki. Spor müdürlerinin hepsi Fenerli. Bizim basına kapalı idmanda Cenk Tosun ile Veli hesapta yumruk yumruğa kavga etmiş, artık Beşiktaş'ı nasıl karıştırırız da menfaat elde ederiz derdindeler. Sonra vay efendim taraftarlar niye birbirine düşman? yapanlar kendileri...

Sadece 12 numara değil ki. Spor müdürlerinin hepsi Fenerli. Bizim basına kapalı idmanda Cenk Tosun ile Veli hesapta yumruk yumruğa kavga etmiş, artık Beşiktaş'ı nasıl karıştırırız da menfaat elde ederiz derdindeler. Sonra vay efendim taraftarlar niye birbirine düşman? yapanlar kendileri...
Bunlar bel altı vuruyor. Bizim de taraftar oluşumlarımız var. Tek Yürek var, Ali Sami Yen Sokak var, keza ultrAslan var ama hiçbiri bu kadar yalakalık yapmadı. Bunlar siyaseti spora meze yaptı. Sen benim görüşümü biliyorsun, ama asla sporla siyaseti birbirine karıştırmam şikeyse şike, federasyonsa federasyon gördüğümü söylerim. Ahmet Hocamın tabiri ile bunlar müzisyen yani saksofoncu :A

Ezgiye sıradan diyodun la 2 dakikada ters dönmüşsün :A
Değişmeyen tek şey değişimdir :A

Fragman iyiymis nagihan gecen bölüm semihe salliyordu simdi semihe iyi diyor ve yarin dokunulmazlik var tahmin ettigim gibi bakalim kim kazanacak :D

Çok güzel bir gündü.Memiç çok güzel söyledi.Seneye tekrar görecez meleği

bak bak subnimal msja Galatasaray bu sene 1 maç dışında bildiğim evinde maç kaybetmedi. Beşiktaş'da defans yok ev sahibi takım her zaman avantajlı olan taraftır. Beraberlik yeter inşallah. Fenerbahçe maç kaybetmez zaten, Emre ve Bekir'li Başakşehir her türlü yatar başka da zor maçınız yok, lig şampiyonluğu son maça kalır. Hak eden kazansın algı operasyonluğu yapmaya gerek yok.
ben operasyon yapsam ne olur ki :A sadece böyle düsünüyorum zaten son maça kalacak ama şampiyonluk bize uzak bu kesin bu saatten sonra bjk şampiyonluğu bırakmaz

ben operasyon yapsam ne olur ki :A sadece böyle düsünüyorum zaten son maça kalacak ama şampiyonluk bize uzak bu kesin bu saatten sonra bjk şampiyonluğu bırakmaz
Totemlere karnımız tok. Akhisar'ı yenemeyen Beşiktaş, Fenerbahçe'nin 7 puan kaybettiği GS, Osmanlıspor ve Konya'yı nasıl geçecek? Ersun Yanal bizim maçlarda ölümüne oynatıyor takımını, en son sizden 3 gol yediği maçı da izledik. Eğer Aykut Beşiktaş'a şampiyonluğu verirse bir daha Fener'in başına geçmeyi unutsun diyor şimdiden 12 Numara.

Totemlere karnımız tok. Akhisar'ı yenemeyen Beşiktaş, Fenerbahçe'nin 7 puan kaybettiği GS, Osmanlıspor ve Konya'yı nasıl geçecek? Ersun Yanal bizim maçlarda ölümüne oynatıyor takımını, en son sizden 3 gol yediği maçı da izledik. Eğer Aykut Beşiktaş'a şampiyonluğu verirse bir daha Fener'in başına geçmeyi unutsun diyor şimdiden 12 Numara.
boş iş bunlar tren kaçtı adamın gücü belli illa ki kaybettirmek için çıkar ama bu güç meselesi gücü yetmez