Maskeli Fedai
Favori Üye
Efenın kahve muhabbetı neden gördun mu nescafe makınesı aldı kesın gızlı reklam yaptılar. Rtuk iş basınaValla ben evde olsa bile gidip pahalı hangisiyse onu alırdım, içimde kalırdı yoksa.
O gün Nescafe'nin reklamını yaptı Acun zaten, devamını getirmiş sadeceEfenın kahve muhabbetı neden gördun mu nescafe makınesı aldı kesın gızlı reklam yaptılar. Rtuk iş basına
Semihin işine yararYunus sırf elenmemek için gönüllülere yanaşmaya çalışacak
Hasanin rakibi atakan. Nagiye dünyada rakip yok o katagori dışı)))Nagihan dedikodu ve ikili oynamada Hasana rahmet okutuyor @beyazsoy
Nagihan "adamı" dediAcun adayı nagihanin üzerine yapmış))
Cocuuken pek sevmemisler ve oyuncak almamışlar kadın ne olsa kendisinin sanıyor az bir şeyi olmuş ondan kaybetmemek için çok mücadele verince korumak için herkesin onu kıskandığını düşünuyorNagihan "adamı" dedi
Ben örnek veremicem senin gibi ama çocukken bişeylerden hep eksik yaşamiş. İçinde hep bişeyler kalmiş kucuk genç kiz hareketleri filan yapıyor oyun kazandığında. O yuzden ben onun bu yaptiği döneklikleri çok dile getirmemeye çalişiyorum. En büyük eksiklğği kesinlikle sevgisizlik:/Cocuuken pek sevmemisler ve oyuncak almamışlar kadın ne olsa kendisinin sanıyor az bir şeyi olmuş ondan kaybetmemek için çok mücadele verince korumak için herkesin onu kıskandığını düşünuyor
Örneği çözemedim ama bütün kızlar mutlu olunca küçüklüğüne döner küçük kız olurBen örnek veremicem senin gibi ama çocukken bişeylerden hep eksik yaşamiş. İçinde hep bişeyler kalmiş kucuk genç kiz hareketleri filan yapıyor oyun kazandığında. O yuzden ben onun bu yaptiği döneklikleri çok dile getirmemeye çalişiyorum. En büyük eksiklğği kesinlikle sevgisizlik:/
Nagi han. Adamiza geliyor gönüller. Adamizi onlara vermem haddini bilecekler diye konuşuyor))ne oldu ki