Survivor 2016 - 58.Bölüm Yorumları

Atakanin eli damlanın omzunda @Forumdash ve acun gormesin)))
Maşallahın var:X sen nasıl gördün, ben atakan Ezgiye mi bakıyor diye bakarken ibonun ezgiye bakıyor gibi baktiği gördüm:F

Kerimoğlu herhalde izleyenleri aptal sanıyor oyunda hem saçma saçma sorularla Serkaylara soru soruyor hem gidip kenardan ona çak bile yapmayan kıza destek veriyor hem Semih oyunda takılmışken gülüyordu kenardan.

Yazık
Semih ilk puzzle'ı yapamazken gülüyordu :F kalbi yerleştiremediğinde:F

Maşallahın var:X sen nasıl gördün, ben atakan Ezgiye mi bakıyor diye bakarken ibonun ezgiye bakıyor gibi baktiği gördüm:F

Semih tam komedi ya :A

Kerimoğlu=Dilay haksız mıyım :A

Semih tam komedi ya :A

Kerimoğlu=Dilay haksız mıyım :A

Kerim oğlu : ben bulgur sevmem üstelik
İbo: bana ver ben yerim

İbo adada bade bırakmadın yeter))

Aynen bıde iletişim ödülü aldılar:T:
La istediği ödülü seçiyorlarmış, bunlar da hiç akıl yok git pahalı ödülü seç. :A Bir Serkay akıllıymış, ankastre set aldı. :D İbo da gidip fırın aldı, diğeri de gitti kahve makinesi aldı. :D Gidin pahalı şeyler alın, Acun da para bol :A

La istediği ödülü seçiyorlarmış, bunlar da hiç akıl yok git pahalı ödülü seç. :A Bir Serkay akıllıymış, ankastre set aldı. :D İbo da gidip fırın aldı, diğeri de gitti kahve makinesi aldı. :D Gidin pahalı şeyler alın, Acun da para bol :A
Damla yuzuk bakıyordu:X ben olsam anneme dıye en son model 10bintlye tv alırdım:F