Survivor 2016 - 55.Bölüm Yorumları

Ben o kizi desteklemiyorum sadece gruptaki digerlerine gicigim :)
Performansi birlesmeden sonra yukselir. Motivasyonu olmadigi icin böyle. Semihe kavusunca ve semih disindaki kisilerle sohbete girmek olumlu etki yaratir. Semihle ayni potadayken kalmayi basaran onla olunmayan bir oylamada hayli hayli kalir. en az iki konsey daha atlatabilir
Semih yanında da öyleydi tek. Tuğbayi zar zor yenen biri sadece

tuba birinci olduğu hafta naginin adını söylemeliydi onu söylemiş olsaydı bu hafta oy oranıda daha artardı

tuba birinci olduğu hafta naginin adını söylemeliydi onu söylemiş olsaydı bu hafta oy oranıda daha artardı
Nagihan gitmisti ozaman. Oylamaya göre o anki potadakilerden en dusuguydu. Ben tugbanin ozaman birinci oldugunu dusunmuyorum.mehmetin söylenmesi karsiliginda birinciligi ilan edildi. Olan Mehmete oldu. Ezgi birinci olsaydida Nagihan derdi ve Nagi her turlu elenirdi. Böyle bir risk alinamazdi Acun tarafindan. Bence Tugba ikinci yada ucuncuydu

Nagihan gitmisti ozaman. Oylamaya göre o anki potadakilerden en dusuguydu. Ben tugbanin ozaman birinci oldugunu dusunmuyorum.mehmetin söylenmesi karsiliginda birinciligi ilan edildi. Olan Mehmete oldu. Ezgi birinci olsaydida Nagihan derdi ve Nagi her turlu elenirdi. Böyle bir risk alinamazdi Acun tarafindan. Bence Tugba ikinci yada ucuncuydu
Naginin adını ezgi değilde Tuba demeliydi o zmn ezgi Mehmet'i demezdi böylece Naginin elenmesi kesin olurdu

Naginin adını ezgi değilde Tuba demeliydi o zmn ezgi Mehmet'i demezdi böylece Naginin elenmesi kesin olurdu
Sirf nagihan elenmesin diye acun yunusu elerdi. Nagihan hem guclu hemde ortaligi cok iyi katistiran birisi. Acunun aradigi her özellik var :)

Ben o kizi desteklemiyorum sadece gruptaki digerlerine gicigim :)
Performansi birlesmeden sonra yukselir. Motivasyonu olmadigi icin böyle. Semihe kavusunca ve semih disindaki kisilerle sohbete girmek olumlu etki yaratir. Semihle ayni potadayken kalmayi basaran onla olunmayan bir oylamada hayli hayli kalir. en az iki konsey daha atlatabilir
Garibanların dostu dosimosi helal sanada bu yakışır.))))

Evet Semih'le aynı potada kaldı iyi Sms atmışlar.

Garibanların dostu dosimosi helal sanada bu yakışır.))))

Evet Semih'le aynı potada kaldı iyi Sms atmışlar.
Biraz öyleyimdir :D
Dizilerdede hangi dizi erken final olacaksa o dizileri izlerim :) uzayan dizileri sevmem. Uzadikca sacmaliyorlar cunku. Tadinda biten dizileri severim. En fazla 20-30 bölum surmeli 😛

@Maskalei Fedai yigitle hasani serkayla bir tutma onlarin turabiyi gecmesi normal bir seydi ve kolaydi ama serkayin semihi gecmesi zor bir seydi ve serkay zoru basardi artik kimse önünde duramaz sampiyon serkay :A

@Maskalei Fedai yigitle hasani serkayla bir tutma onlarin turabiyi gecmesi normal bir seydi ve kolaydi ama serkayin semihi gecmesi zor bir seydi ve serkay zoru basardi artik kimse önünde duramaz sampiyon serkay :A
Turabinin de fan kitlesi çok yüksek.Kerimoğlu derken oylar bölünmüş işte havalanmayın :A

@Maskeli Fedai ben turabinin fani az demedim ki zaten serkayin yigit ve hasan kadar fani yok o yüzden semihi gecmesi zor dedim :F 29 haziranda gösterecem sana havalanmayi :A