Survivor 2016 - 55.Bölüm Yorumları

Atakanin kilo verememe sebebi bade degil. Adamın vücudunda şişirme kas yokmuş adamın vücudu tamamen kasmiş.. İbo ve efe canda ve diğerlerinde bol yağ varmış hepsi girmiş.. Neden atakan güçlü şimdi anlaşıldı

Eleme potasında Semih olmasa belki bir ihtimal olabilir derdim ama Tuğba'nın birde kavga potansiyeli yüksek biraz Acun tutar diyorum ben ama bakalım ne olcak.
Tuğba'nın kavgasına ihtiyacı varmı ki. Adalar birleşiyor Semih ve Gizem'in Efe&Serkay kavgası daha ilgi çeker bence. :)

Ula @beyazsoy nasıl çark ediyorsun... Acunun adamları oylamayı kendisi oynama yapıyordur demedi mi? İnkar mı edicen? Onca tartişimiş şeyde tek ortak kararda vardıgımız noktayı da mı itiraz ediyorsun şimdi:F @ABAY_06

Demedim yahuu senaryo komplo teorisi senin isin))) kaç kez açıkladım acun sms desteği veriyor.. Elenmesini istemediği adaya sms atıyorlar bu sms ile oynuyor anlamına gelmez sonuçta acunun da sms atma hakkı var)))

EDHOyu bıraktın mı aga hayırdır :)
Yok bırakmadım da 2-3 hafta kar yağışından dolayı televizyondan izleyememiştim. Daha sonra bölümleri netten izlemeye başlayınca alıştım galiba. Reklamsız güzel oluyor, diyaloglu sahneleri atlayıp genelde aksiyonlu kısımları izliyorum. Kurtlar Vadisi'nde de aynı taktiği izlediğimi söyleyim.

Reklam bitmediki nerde yazıyor Tuğba'nın gittiği? Gerçi gitmesi beni şaşırtmayacak. Geçen de SMS'te Nagihan'a vurarak birinci oldu. Ama gidip Mehmet'in ismini yazdı. Bu sefer SMS'te ismi yazılınca Nagihan ile olan ufacık kafgasını köpürdü de köpürttü. Yani samimiyetsiz.
Efeden gördüm ben öyle yazmış Pc'den bakıyodum ben kapattım burdan takip ediyom.))